![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#91 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğugenelde eşimle birlikte alıyoruz kararları ve tercihlerimiz nedense hep aynı doğrultuda oluyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuben iki yıl önce imitasyon deliydim şimdi delishhhh olarak yeniden sizlerleyim soruları yanıtlayabilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
iyi günler delishhhh be haftanın konuğu sudenaz sorular onun için soruluyor eğer sizde haftanın konuğu olmak isterseniz forumsinsi ailesi olarak gurur duyarız o zaman seni merak edenler ve hakkında sorular sorulacaktır ancak o zaman cevaplaya bilirsiniz bilginize
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
|
Öncelikle konukluğunuz için teşekkürler sevgili KAPLAN ; aldığım kararlar genelde ben yapmak istediğimi söylerim ailem eğer onaylıyorsa yürürlüğe geçer=) genelde kararlarıma karşı çıkmazlar ama son söz herzaman onlarındır ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
|
Gözyaşı arkadaş çok istekli görünüyor hevesinide kırmak istemem ben çekilsem mi ne=) şaka bir yana ilgin için tşkler arkadaşım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuYaşadığın şehirden biraz bahsedermisin canım:43:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğutabiki neden olmasın öncelikle konukluğunuz için tşkler KONYA!da yaşıyorum ![]() ![]() inş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAilemize göstermiş olduğu o açık yürekliliği ile konuğumuz olan sudenaz arkadaşımıza teşekkür eder tüm hayatı boyunca o tatlı gülücükleri hiç eksik olmaması dileğiyle konuğumuzu uğurluyoruz yeni konuğumuz djdem için yeni bir yer bulmaya gidiyoruz bu gün yada yarın 5 haftanın konuğu olarak ailemize konuk olacaktır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğu5
![]() Bu hafta burada konukluk yapıyoruz konuklarımızı bu güzel yerde djdem ağırlıyor ![]() ![]() ![]() Bununla Yolculuk yapacak ![]() ![]() Gezeceği yer Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Haftanın Konuğuİlk soru benden olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
djdem
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğunasıl anlatırım:D adım didem,konyalıyım:d kelimelerle ifade etmek gerekirse ![]() ![]() duygusal ama sert mizaçlı , teknolojiye merak duyan ,kitaplardan ve klasik müzikden hoşlanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
djdem
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuayrıca sevgili göz yaşı bu güzel yeri benim için ayırdığınız için teşekkür edrim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuRica ederim bende soru sorayım bari herhangi bir yeteneğiniz varmıdır ne tür aktivitelere katılmak istersiniz ne tarz giyinmeyi seversiniz çok renkli ve abartılı takılar takıp gezebilirmisiniz : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğudidemcim sevdiğin için napardın? onun için herşeyi yapardım gibi birşey istemiyorum somut bişey göster bana=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
djdem
|
yetenek olarak şarkı yazıp besteliyorum ve sesimin güzel olduğunu söylerler ![]() aksesuardan hoşlanırım ama aşırı abartlı olmaz ![]() yani abartılı takılarla gezmem:D giyim tarzı olarakta modaya takılı kalmaktan pek hoşlanmam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|