Köpekbalığı Sürüsü |
|
|
#1 |
|
KRDNZ
|
Köpekbalığı Sürüsüİngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, ılık yeşil suyun tadını çıkaran kadın, suyun içinde biraz daha ilerlediğinde hayatının şokunu yaşadı Bir grup köpekbalığını gören kadın, hızla koşarak Marina del Rey plajına çıktı![]() ![]() ABD’li kadının köpekbalığı sürüsüyle yaşadıkları medyaya yansıdıktan sonra büyük ilgi çekti Leopar köpekbalıkları tehdit edilmedikleri sürece insanlara saldırıya geçmiyor, deniz canlılarıyla besleniyorlar![]() ![]() California sahilinde bir kadının etrafını çeviren köpekbalıklarını Los Angeles televizyonları için çalışan KTLA haber helikopteri görüntüledi ![]() ![]() (NTV) |
|
Cevap : Köpekbalığı Sürüsü |
|
|
#2 |
|
bbk
|
Cevap : Köpekbalığı Sürüsübence kadın için gelmemişlerdir:) tesadüf olmuştur yoksa kadının etrafını sararlardı ![]() teşekkürler sevgilikaradeniz:)
Cevap : Köpekbalığı Sürüsü |
|
|
#3 |
|
Equinox
|
Cevap : Köpekbalığı SürüsüKardeş kardeş yüzmüşler
|
|
#4 |
|
kezban
|
Cevap : Köpekbalığı Sürüsüevet kardeş kardeş yüzmüşler =)kadın şanslıymış doğrusu,bunlar tehdit olmadıkça saldırmıyomuş ya daha fenası olsaydı? düşünmek dahi istemiyorum
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|