![]() |
Şeytanın En Tatlı 12 Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Şeytanın En Tatlı 12 Sözü1-Bir defayla birşey olmaz ![]() 2-Daha genciz ![]() 3-Allah (C ![]() ![]() 4-Allah (C ![]() ![]() ![]() 5-Emekli olduktan sonra hacca ve namaza başlarız ![]() 6-Zaman size değil siz zamana uyun ![]() 7-Bir şey olmaz Allah(C ![]() ![]() 8-Bu kadar günahtan sonra biraz zor affedilirsin ![]() ![]() 9-Fazla düşünme kafayı yersin ![]() ![]() ![]() 10-Cehennemde birsüre yandıktan sonra cennete gitmyecek miyiz? ![]() 11-Biz büyüklerimizden böyle gördük ![]() 12-Aman ha dikkat beynini yıkamasınlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şeytanın En Tatlı 12 Sözü |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Şeytanın En Tatlı 12 Sözüişimize qeLdiqi qibi davranmayı seviorz ![]() qzL bi konu tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : Şeytanın En Tatlı 12 Sözükonu için tesekkrler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
djdem
|
![]() Cevap : Şeytanın En Tatlı 12 Sözühakikaten şeytanın vesveselerine gelmememiz lazım ama çoğu zaman o galip geliyor allah bizi ondan korusun
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Şeytanın En Tatlı 12 SözüALLAH razı olsun cnm
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|