|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cesareti, gerektirir, güçlü, kadınlar, okuma |
![]() |
Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)GÜÇLÜ KADINLAR Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan Âşık olduklarında hissederek yaşarlar Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü Sonra da bir bakarlar ki,bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz Sonra bir dosttan,eşten,ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış Mesela fatura filan yatıramazlar,anlamazlar çünkü Zayıf kadınlar hiç çökmez,buruşmaz ve yıpranmazlar [IMG] http://mAYLİN KOTİL SARIGÜL ![]() ![]() ![]() [IMG] http://m ![]() ![]() ![]() A
![]() |
Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir) |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)Ne yazık ki bu tip kadınların nesli tükendi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)ben ne güçlü kadın nede güçsüz kadın olmak isterim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)Bence çok uçurumlarda bir anlatım olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)gerçektan gzldi tşklr paylaşımın için ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)HAYIR daha tükenmedi vandetta, senin yaşadığın yerlerin dışında belki hala biraz vardır ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RİCA EDERİM GOTHİCC_GİRLL26 PEKİ SEN HANGİSİSİN ??? ORDA İKİ TANE RESİM VARDI HANGİNİZ BAKTI ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)krdnz bu sözlerin için valla ne desem yalan olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi Anadolu kadını fatura yatırmayı bilir? Ya da özgürlüğün tadına varabilmiş midir acaba? Tamir işlerinden de anladıklarını sanmıyorum Anadolu kadınlarının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)Alıntı:
![]() ![]() ![]() yorum yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
djdem
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)gerçekten böyle bayanlar var yaaa ama ben hangisiyim acaba arasıyım herhalde öyle daha ii galiba:D
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)resimlere baktım =(güçlü kadınlar herzaman yıpranan taraf oluyor zaten VANETTAya katılmıyor değilim hani biyanım ona gidiyor çünkü nesli tükenmiş gibi bişey oldu artık herkes yıpranmamayı daha kıymetli olmayı istiyor ama hala biraz umut var diyebilirim ![]() ![]() yazı gayet güzel olmuş tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
güneş
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)çok hoş çok teşkkrler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Güçlü kadınlar (okuma cesareti gerektirir)İşi bilip işe gitmemek gibi bir şey bu:iconsiritik:Kendini fazla yıpratmanın anlamı yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|