![]() |
Öylesine İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Öylesine İşteBir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum ![]() Ulaşılmaz oldun hep; dokunmak, hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir yalnızlıktı payımıza düşen ![]() Payıma düşen her şeyi erteledim ![]() sana benziyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Gidilecek bir yer olsa sonu olurdu, sonu olmayan bir 'şey'din ![]() ![]() ![]() Uykuda görülecek bir rüya olsa uyanırdım, beni rüyamdan uyandırmayacak bir 'şey'din ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gün seni gözlerinden, Anafarta'dan, üç ırmağın birleştiği yerinden öpeyim desem, aklına ırmaklar gelir ![]() dünyada sadece iki kişilik türkü kalmış, onu söylüyoruz ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanım yok ![]() ![]() ![]() Bu günden yarına ne kalır bilmem, ama sen kalırsın tıpkı yatağı değişmeyen bir ırmak gibi ![]() ![]() ![]() Yaşadıklarımız azdı, zamana sığmadık yaşamak isterken her şeyi ![]() söylüyorsam, o gün şarkı değil, şarkı gibi seni yaşamak isterim ![]() Halkıma benziyordun, bir yanın göç, bir yanın toprak kokuyordu hep ![]() Gezmediğim yerin kalmadı, bazen yasaklandın bana, bazen suç gibi boynumda taşıdım seni ![]() Yedi telli sazımla bile tam anlatamadım ![]() Sen bir uçurum gülüydün, ellerimi her uzattığımda bin kırıkla geri döndüm ![]() Yasaların bile tanımlayamadığı bir 'şey'din sen ![]() gülüyordun, uzundun, inceydin, dokunduğumda nereli olduğumu seninle hatırlardım ![]() Bana hep kendimi hatırlatan bir 'şey'sin sen ![]() ![]() ![]() Uzaksın, yakınsın, özlenensin ama bugün değil, yarın gibi bir 'şey'sin sen ![]() ![]() ![]() Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken, sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda ![]() Kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada kaç iklim, kaç zulüm, kaç ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin ![]() düşündükçe hayata dönüyorum yeniden ![]() Gecenin en karanlık yerindeyim, bir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık bile olsan, yine de istiyorum seni ![]() unutmamak için defterine not düşmediği, ama hayatımda hep bir dipnot olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni ![]() Dağları delmiyorum, inmek istiyorum oralardan ![]() taramak, ''günaydın'' der gibi sokağa fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum sana ![]() Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() adım daha yaklaşmak istiyorum ![]() uzundur ![]() ![]() ![]() Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak, kim ne derse desin geri dönecek yerim yok, bir kentin ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da yine seviyorum seni ![]() __________________
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|