Geceydi...

Eski 07-22-2008   #1
gülgüzeli

Geceydi...

Sessizliği katleden bir fırtınadan öncesiydi kaçma eylemlerine hazırlanışım

Yürek bavuluna apar topar sıkıştırdığım üç beş hatırlanası anıyı alıp ,zamanda bir yolculuğa çıkmaya hazırlanmışken ,ardımdan kapatacağım kapının sertliğine "hoşçakal"ın sevimsiz yüzünü iliştirmeyi düşünürkenTüm bu olup bitenlere sadece gece şahitken,rüzgar uğultusuyla irkilen yalnızlığım şaşkın bakışlarla geceyi yokladı son kez

Son kez karanlığa saklanmış anılara ,hızla göz gezdirirken rüzgarın esintisine terkedilmeyi haketmeyen bir anı olup olmadığından emin olarak rüzgara açtım kapıları

Efil efil esen bir rüzgardı beklediğimUsulca esip ardına
katarak götüreceği anıların incinmesini dahi istemeyecek kadar yavaş essin istemiştim

Kırıldığım ,incindiğim onlarca anın ,incinmesini istemeyecek kadar seviyordum belki de halabeni ben yapan acılarımı

Duyduğum rüzgar uğultusu ,ardından gelecek olan fırtınanın homurtusuymuş meğerKocamış ,geçkin ,öfkeli bir fırtına sert yüzüyle kapıları yerinden söken bakışıyla geceme dalarken ,ne anılarım kaldı geceye emanet edilen ,ne de bir gecem kaldı , özlenilesi anlara mesken olan

İncitmekten korktuğum ne varsa ,acıyı duyumsamaya dahi fırsat vermeyen fırtınanın şiddetiyle paramparça olup ,silindi zamandanÇıkmayı düşlediğim zaman yolculuğunda ,yürek bavuluna sıkıştırıdğım üç beş anı dışında ,yaşanmışlığını ispat edebileceğim hiç bir anıyı canlı tutamadan gecedeve hatta geceyizamansız bir fırtınaya kurban ettim tüm geçmişimi

Şimdi göğüs kafesine ılık ılık düşen bir sıcaklıkla ,yeni bir zamanı ve belki de yeni bir geceyi bulma umuduyla yol alıyorum boşlukta

Bir gün sevgili , bir gün göğsünün sıcaklağına düşerse yolum ,yaşanası bir anı daha çalarız belki adı konulmuş bir zamanla! Yeni fırtınalara kurban edilesi yeni anılar biriktirecek kadar kalabilirim belkide yanında

Kim bilir!
Yol bu ,boşluk bu Nereye düşeceğin belli olmaz!

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com