Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakın, buraya, isteyenler, kahkahadan, kırılmak

Kahkahadan Kırılmak İsteyenler, Buraya Bakın...

Eski 12-09-2006   #1
İSİMSİZ KARANLIK

Kahkahadan Kırılmak İsteyenler, Buraya Bakın...

3 BİN KART NASIL YAZILIR?

Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor:
“Sene 1935Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım Bayrama 10 gün var Benim müdür hastalandı İşe gireli 2 hafta olmuş, olmamış Genel müdür bey beni çağırttı:
— Tebrik kartları hazır mı?
Şaşırdım:
— Hangi kartlar efendim?
— Aman evladım, Şükrü bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı Tüh tüh Çabuk hemen hazırlayıverin
—Emredersiniz efendim, dedim fakat 3 bin kartı sabaha kadar nasıl yazacağım? Genel müdür bey bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istedi3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden makamca alttakilere şu şekilde yazacaktım “Bayramını kutlar, gözlerinden öperim”Bin tanesi de üst makamdakilere olacaktı ve onlarda da şu ifade yer alacaktı: “Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim” Sabaha kadar 3 bin kart, düşünebiliyor musunuz?!?
Çaresiz kolları sıvadım “Bayramını kutlar, gözlerinden öperim Bayramını kutlar, gözlerinden öperim Bayramını kutlar, gözlerinden öperim”1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor!Nasıl sıkıntı bastı!738, 916 2,5 paket Samsun’u da bu arada bitirmişimÖyle işkence çekiyorum ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağımSıra 2000 karta geldiğinde şafak söküyorduBen de bitmişim ama önümde hala yığınla kart duruyor!1000 tane de üst makamlara yazılması gerekenler var!4 paket sigara ile birlikte “ Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim”’e başladımBoyuna yazıyorum, göz kapaklarım iyice ağırlaştı; takoz koysam gene de kapanacak209, 529, 689Yaz babam yazAma artık ben kaleme değil kalem bana hakim: “ Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederimNiyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarkenSizin ve eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler aynı zamanda Niyazi ile beraber ederimNiyazi ile birlikte sizinde eşinizin de bayramını kutlarken sıhhatle ederimÖnce bayramınızı eder sonra eşinizle Niyazi’ye başarılı günler dilerimSizinde eşinizin de Niyazi’nin de bayramını saygıyla eder, sıhhat dilerimSıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi’ye başarılı günler diler aynı zamanda ederimBayramınızı etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi’nin gözlerinden öperimSizinde, eşinizin de, Niyazi’nin de, bayramını da, tatilini de, gelmişini de, geçmişini desaygıyla ederim” Sabah tam mesai saatinde gözlerim kan çanağı bir halde kartları yetiştirdim Genel müdür bir ikisine şöyle bir baktı:
“Aferin” dedi Güzel yazmışsın Hemen postalayın HEMEN POSTALADIK 3 gün sonra da önce bizim genel müdürü sonra da bendenizi postaladılar

Evet, nasıl??? Ben bunu okulda okumuştum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-09-2006   #2
esrarli_gozler38

HIMMM ASLINDA GUZEL HARBI PAYLASIM ICIN TSK LER AMA KAHKAHADAN KIRILACAK BISIY YOK BEN SANA VERIYIM BAK BI DE SEN BAK KONU OLUSTUR ISTERSEN BAK BUNU SEVECEN LİNKİ GÖNDERİYOM = ) TAMAM ECEVİT KISMI = ) http://wwwkommikcom/htm/komk/komikyazi1htm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-11-2006   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Güzel :) Ama benimkini okulda (kürsüde) okuduğumu düşünürsen, iş biraz tuhaf ve de komik kaçıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com