Metallica - Creeping Death |
07-03-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Metallica - Creeping DeathMetallica - Creeping Death Köleler İbraniler hizmet etmek için doğmuşlar, firavuna Kulak kabartıyorlar her sözüne, korku içinde yaşıyorlar İnanç Bilinmeyen kişiye Bekle Bir şeyşer yapılmalı Yazılsın öyleyse Yapılsın öyleyse Seçilmiş kişi tarafından gönderildim buraya Yazılsın öyleyse Yapılsın öyleyse Firavunun ilk doğan oğlunu öldürmeye Ben sürünen ölümüm Şimdi Halkımın gitmesine izin verin, Goshen ülkesine Gidin Sizinle olacağımi ateş çağrısı Kan Akıyor kırmızı ve güçlü,nil boyunca Salgın Üç gün boyunca karanlık, ateşe selam Yazılsın öyleyse Yapılsın öyleyse Seçilmiş kişi tarafından gönderildim buraya Yazılsın öyleyse Yapılsın öyleyse Firavunun ilk doğan oğlunu öldürmeye Ben sürünen ölümüm Benim elimde öl Ülke boyunca sürünüyorum İlk doğan erkeği öldürerek Benim elimde öl Ülke boyunca sürünüyorum İlk doğan erkeği öldürerek Ben Geceyarısı havasını yönetiyorum yok edici Doğmuş Kısa zamanda orda olacağım, ölümcül kitle Ben Merdivenlerde ve döşemede sürünüyorum en son karanlık Kan Kuzuların kanıyla boyanmış kapı, geçeceğim Yazılsın öyleyse Yapılsın öyleyse Seçilmiş kişi tarafından gönderildim buraya Yazılsın öyleyse Yapılsın öyleyse Firavunun ilk doğan oğlunu öldürmeye Ben sürünen ölümüm
Görünüm Modları |
|