![]() |
Sağık BAkanlığı'na Yapılan Şikayetler |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Sağık BAkanlığı'na Yapılan ŞikayetlerSağlık Bakanlığı'nca 2003 yılında hizmete açılan Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'ne (SABİM) bağlı Alo 184 hattı, birbirinden komik çağrılar alıyor ![]() ![]() - 5-10 metre aşağıda ikamet eden komşum mangal kömürü yakıyor ![]() ![]() ![]() - Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim ancak reçelin rengi bir anda siyaha dönüştü ![]() - Buzdolabının kapısı 3 yada 4 saat açık kaldı, içindeki yemeği yiyebilir miyiz? - İlgili kurumda saat 15:30 olmasına rağmen bilgisayarların arızalı olduğu belirtilerek kurumu kapatıyorlardı ![]() ![]() - Yeşil Kart sahibi yaşlı bir vatandaşım ![]() ![]() ![]() - Sizde caminin karşısında oturan Mor İsmail'in telefon numara var mı? - Aile birliği kurulurken, daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabii tutularak evlenmesini istiyorum ![]() - Mahalleyi böcek ve sinekler sardı ![]() ![]() ![]() - Besin zehirlenmesinden şüphelendiğim için zehir danışma hattını aradım fakat, bol sıvı almamı ve bir sağlık kuruluşuna başvurmamı söylediler ![]() ![]() - Satın aldığım pet suyun içerisinde hormon olduğu duyumunu aldık ![]() - Kafede kullanılan nargilelerde suni kömür kullanılıyor, niye müdahale etmiyorsunuz? - Bahçedeki ağaçları sinekler sardı ne yapmalıyım? Alıntı
![]() |
Cevap : Sağık BAkanlığı'na Yapılan Şikayetler |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sağık BAkanlığı'na Yapılan ŞikayetlerDeli çok ülkemizde ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|