![]() |
Demir Demirkan-Bugün Ya Da Yarın |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Demir Demirkan-Bugün Ya Da YarınDemir Demirkan-Bugün Ya Da Yarın Hiç üzgün değilim, Ama doğrusu çok özleyeceğim ![]() Yaşadığım tek bir günde,koca bir ömrü seninle ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Bugün ya da yarın,bugün ya da yarın ![]() Yalvarırım söz ver,bir gün olsun boş yere geçirme ![]() Benim içinde sevgilim yaşa gönlünce hayat senin ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Bugün ya da yarın,bugün ya da yarın ![]() Tüm hayallerimiz,kazandıklarımız, Yitirdiklerimiz,dostlarımız ![]() Gezdiğimiz şehirler,dokunduğumuz hayatlar, Seviştiğimiz sahiller,birleştirdiğimiz yıldızlar ![]() Dolunaylar,şafaklar, Islandığımız yağmurlar ![]() Şarkılar,filmler,bütün güzellikler sende artık ![]() Yaşat dünyayı sevgilim ![]() Gözüm arkada kalmasın ![]() ![]() ![]() Yaşadığım tek bir günde,koca bir ömrü seninle ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Bugün ya da yarın,bugün ya da yarın ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Demir Demirkan-Bugün Ya Da Yarın |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Demir Demirkan-Bugün Ya Da YarınYalvarırım söz ver,bir gün olsun boş yere geçirme ![]() Benim içinde sevgilim yaşa gönlünce hayat senin ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak ![]() ![]() ![]() BEN BİİTİYOM BU ŞARKIYA YA TŞK CNMCM
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|