Sana Ne Anlatayım |
|
|
#1 |
|
hayatyolu
|
Sana Ne Anlatayımsana ne anlatayım ![]() ![]() ![]() Ben sana tutkundum ![]() Senin için yazdigim senin için söyledigim bütün sarkilar hep hüzündü![]() ![]() Ben sana tutkundum![]() Elimi tutan ellerine beni öpen dudaklarina acina sevgine gittikçe baglanan kalbime tutkundum![]() ![]() Ben sana tutkundum bakislarina öfkene ruhuna hep sana tutkundum ![]() Izlerdim seni uzaktan uzaga![]() ![]() Damarlarimda dolasan sevgine beni içten içe bitiren askina tutkundum![]() ![]() Dipsiz karanlik gecelerde sana söyledigim sarkilar sana yazdigim siirler hep seni anlatan hayaller sana çikan yollar sana balanan umutlar![]() ![]() ![]() Hersey sen kokuyordu ![]() Düslerim acilarim sevgim ellerim vücudum hepsi sen kokuyordu![]() ![]() Gittigim yerlerde baktigim gözlerde hep seni görüyordum![]() Sen olmustum ben tamamen![]() ![]() Sana ne anlatayim? içimdeki aciyimi? Kalbimdeki biçagimi? Yoklugunda duvara astigim kanli gözyaslarimimi? Söyle sevgili sana ne anlatayim?Terketmisti beni yüregin bunu farkediyordum ![]() ![]() ![]() Sen dokunmadanda hissediyordum![]() ![]() Senle konusmadan da anlayabiliyordum![]() ![]() Illaki senin bana sözlerle anlatman gerekmiyordu bunu![]() Bunu sen söylemedende biliyordum![]() ![]() ![]() Her nefes alista senin boslugunun doldurulmaz oldugunu anliyordum ![]() Terketmisti beni yüregin![]() sessizce gitmisti bir haber bile vermemisti![]() ![]() Simdi herseyi sadece yüregimdeki seninle yapiyorum ![]() ![]() Onunla avutmaya çalisiyorum kendimi![]() Onunla gidiyorum heryere![]() ![]() ![]() Senin bedenin olmus olmamis ne farkederki ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Sana Ne AnlatayımSenin bedenin olmus olmamis ne farkederki ![]() ![]() ![]() güzel bir yazı olmuş ![]() emeğine sağlık cnm ;)
Cevap : Sana Ne Anlatayım |
|
|
#3 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Sana Ne Anlatayımdeğerli yorumun için ben tşk edrm |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|