![]() |
En Gicik Espİrİler... |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() En Gicik Espİrİler...Soru: 4 ![]() Cevap: İlk 3'e giremediği için Soru ayan otobüs şoförü işinin ilk günü işten ayrılmış neden? Cevap : Öğrenciler paso gösteriyormuş,korkmuş ![]() ![]() Soru: Ordunun dereleri yukarı akarsa nolur? Cevap: Newton ? olur ![]() Soru: Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ? Cevap: Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar ![]() Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş ![]() Temel de ilk hafta giymemiş ![]() Soru: Karnı aç olan eşcinsele ne denir? Cevap: Topaç Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı ![]() Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir ![]() 1-Small Memiş 2-Medium Memiş 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş Soru: Adamın biri havuzdan çıkmış havluyla kurulanmaya çalışıyormuş ama bir türlü kuruyamıyormuş ![]() Cevap: Çünkü adamın yaş günüymüş Soru: Bir adam OMO' yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Cevap: Çünkü OMO' yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur ![]() Adam 7 gün boyunca nezle olmuş ![]() ![]() Soru: Yere Düşmeyen Kalem Hangisidir ![]() Cevap: Pilot Kalem Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar bağırmasak da Bu ericson başka erik yok Soru: Adamın biri Hindistan'da yürüyormuş ![]() demiş? Cevap: "Başıma buda mı gelecekti?" Soru: John Wayne'nin ebesinin adı nedir? Cevap: Ebeveyn Dün cd' ciden Marlon Brando' nun filmini istedim,Babayı verdiler ![]() Size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya çıkar mısınız? Soru: Fatih Ürek' in üstüne top düşerse ne olur? Cevap: piştiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek = Hani biz boy abdesti alıyoz ya ![]() ![]() ![]() ![]() Kız = eeeeee Erkek = Sizde girl abdesti mi alıyonuz? Abi bugün aşı olcakmışız Ne aşısı Bakış aşısı Soru: Adamın biri yatmadan önce baş ucuna bir bardak su koyuyormuş niye? Cevap: Çünkü suyun kaldırma gücü var ![]() A: Boynum tutuldu B: eeee ![]() ![]() ![]() A: ben de kulaklarımı kiraya verdim Olm sen suda batmazsın ha Niyekine lan? Olm suratın kayık be senin Soru: Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye? Cevap: Çünkü Windows açıkmış ![]() Sen hiç maydanozun arkasına saklanmış adam gördün mü? Hayır! Demek ki iyi saklanmış ![]() Soruir çocuk hiç patik giymiyormuş neden? Cevap:Anti-patikmiş
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|