![]() |
Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ] |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]Erkek dediğin yakışıklı olacak ![]() endamına hayran kalacaksın, ruhun rüzgarına kayacak ![]() düz karnın o sert hatlı çene kemiğinin, hokka gibi burnun seyrine doyamayacaksın ![]() ![]() kıyafetleri düzgün olacak ![]() barındıracak ![]() önce özü sözü doğru, sözünün eri bir delikanlı olacak ![]() Eline kağıt kalem alsa delikanlılığın kitabını yazacak ![]() ![]() Korkmayacaksın gecenin bir vakti uyanıp da yanında gördüğünde onu ![]() Yakışıklı olacak ama aklını sende tutacak kadar da akıllı… Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak ![]() tutamaz elimi böyle ![]() ![]() İnce olacak; seni senin kadar düşünecek ![]() ![]() ![]() tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek ![]() Sen ona sevgini gösterdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek ![]() gördüğünde sevgiyle karşılık verecek ![]() Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak ![]() Ruhunu okşamasını bilecek ![]() ![]() ![]() “Kazma” olmayacak senin bütün zerafetine karşı ![]() Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir cağrı bile onu mutlu edebilir ![]() gibi cimrilikle yapmayacak ![]() ![]() Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek ![]() ![]() Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak ![]() Cesur olacak cesur ![]() Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek ![]() ![]() Erkek dediğin aşkına sahip çıkacak ![]() ![]() Erkek dediğin aldatmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey… Zeki olacak ![]() inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek ![]() ![]() bilecek, o hamura kendisi katmasını da ![]() Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak ![]() ![]() hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek ![]() Erkek dediğin önce kendini sevecek ![]() ![]() sevişmesini de ![]() Erkek dediğin seni koruyacak, kuşatacak ![]() ![]() ![]() Erkek dediğin erkek olacak güzelim ![]() ![]() ![]() olacak, huzurla bağrına basacaksın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ] |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kızların hepsi bu saydığınız şeyleri hepsini istemezki!!! Onlar bu durumdan sıkılırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]Erkek dediğin erkek olacak güzelim ![]() ![]() ![]() olacak, huzurla bağrına basacaksın ![]() ![]() Aynen böyle olsun hiçte sıkılmam ki:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]Erkek dediğin erkek olacak güzelim ![]() ![]() kesinlikle tşklr cnmm :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]ilqi için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kezban
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]tüm bunları yapabilen bir erkek ,erkekten geçtim bir kız bile olamaz kanımca ![]() ![]() ![]() bana yalan söylemesin,beni anlasın,sevdiğim ve beni seven olsun,herşeyi irdelemesin,bana herşeyinide söylemesi gereköıyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
su perisi
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]Emeğine, yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
b3Güm
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]"Erkek dediğin erkek olacak güzelim ![]() ![]() ![]() olacak, huzurla bağrına basacaksın ![]() ![]() bana göre en önemLi oLanı bu::) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]konunun açılmış olduğu yer itibariylede tam bi komedi:) bu erkek değil konu mankeni sanırsam;)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]Ben bu konu mankeninden bikaç filmde görmüştüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
baran27
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]haklısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Emred
|
![]() Cevap : Evlenilecek Erkek [ Nesli Tükendi..! ]Kızaların birine gerçekten Evlenilecek adam diyebilmesi için ilk önce onun evlenilecek bayan olması gerekir ![]() Güzel paylaşım saolun |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|