KediLer:) |
|
|
#1 |
|
suskun
|
KediLer:)En boynu bükük ![]() ![]() En kavgaci ![]() ![]() En aç ![]() ![]() En sisko ![]() ![]() En titiz ![]() ![]() En uykucu ![]() ![]() En uzun dilli ![]() ![]() En yaramaz ![]() ![]() Veeeeee ![]() ![]() ![]() En kör ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
jasmine
|
Cevap : KediLer:)en uykucu çok tatlı uyuyor nazlıyada çok benziyor canım emeğine sağlık bitanemm ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : KediLer:)ama o çok esmer jasmin bizimki kumral:D:Dtşkler cnm
|
|
#6 |
|
jasmine
|
Cevap : KediLer:)çok teşekkürler sevgili KAPLAN hepside çok tatlılar ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
jasmine
|
Cevap : KediLer:)suskuncumm ben orada uyku tarzından bahsetmiştim :D ben tşk ederim canım ![]() ![]()
|
|
#8 |
|
suskun
|
Cevap : KediLer:)
|
|
#12 |
|
peri
|
Cevap : KediLer:)
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : KediLer:) |
|
|
#13 |
|
seda
|
Cevap : KediLer:)benim de var ismi hatun çok tatlı dişi van kedisi |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |