|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antivirüs, konuşmalarımutlaka, okyund, virüs |
![]() |
Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D) |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)Anti-virüs : Şşşşt nereye genç? Virüs : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen ![]() ![]() ![]() Anti-virüs : Olmaz giremezsin yassah!!! ![]() _______:) Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs : Buyrun abi ne vardı? Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun ![]() Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha! ![]() _______:) Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük Virüs : seni daha iyi saklayabilmek icin ![]() ![]() ![]() Data : Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı Virüs : Sen gel bakayım bi şöyle ![]() ![]() _______:) Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anti-Virüs : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ? Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş ![]() Anti-Virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın ![]() Anti-Virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa ![]() ![]() _______:) Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl ![]() ![]() ![]() Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır ![]() ![]() ![]() ![]() bukdrcık:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D) |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)süper yafff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
!!juninho!!
|
![]() Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)bn tşkr ederim yaaf:D |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|