Msn İsteme Teknikleri |
06-18-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Msn İsteme Teknikleri-meseneni versene canım +mesanemi mi vereyim? herşeyim feda olsun canım sana sen iste veririm -ya lüften bi sktir +al lütfen kendi ellerimle söktüm -emesenin var mı? +o ne? -oha hani millet konuşuyor ekleyip filan chat gibi birşey? +chat ne ki? -çüüş googleye gir chat yaz anlarsın +google ne ak? -ayşe? hangi çağdasın sen? +ne ayşesi akben fikri kapıcınızımçöpü almaya geldim kapı açıktı kimse yoktu oturdum bişeyin üstüne ne olduğunuda bilmiyorum -sandalye o sandalyeoha fikri abi kızla aynı apartmanda oturuyormuşuz biz +çöp var mı sizin akın? -bir çöpü biliyorsun heralde fikri abiyok bize uğramana gerek yok +tamam hadi heyırlı geceler çıkıyım bende evdenemesen al bana konuşuruz sonra senle çöpler hakkında -oo çabuk kaptın -mesıncırını versene +ayy çok coolsun rıfat -ohoo bu daha ne ki? bak mesela smayl diyorum bir de +off seni seviyorum ben ya -oo bebek çok fastsin -meseneni versene ayşe +ay vermem sen sapıklık yaparsın bana rıza -off bunu nerden çıkardın benden böyle birşey bekliyor musun? çok garipsin +peki peki alibenimpitimigordu@hatmeyilcomcom -çok sağol pişman olmayacaksın +ekledim HÜSAMETTİN: bir titreşim gönderdi ______ HÜSAMETTİN: rıza ben HÜSAMETTİN: naber? ayşe çevrimdışı görünüyor HÜSAMETTİN: naber? - MSN'ini versene + Flashdisk'e atarım akşam alırsın - 2525
06-19-2008 | #2 |
rock_alltime
|
Cevap : Msn İsteme TeknikleriKonu "Komedi" Bölümüne Taşınmıştır! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|