Temiz Don... |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
Temiz Don...Temiz Don Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış![]() Önce İngiliz'in valizine bakmışlar İçinden 7 adet don çıkmış "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar i gün var Hepsi için bsi, Salı, Çarşamba![]() ![]() " demiş![]() "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki ""Sıra Fransız'ın valizine gelmiş Açmışlar bakmışlar 8 tane don![]() "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba![]() ![]() Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş![]() "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?"Bizimki cevap vermiş ![]() ![]() ![]() "Ocak, Şubat, Mart, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " |
|
Cevap : Temiz Don... |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Temiz Don... 25Görevli yanılmış bizimkide tasaruf yapıyordur belki 25
|
|
#3 |
|
su perisi
|
Cevap : Temiz Don...Temel her ay başına bir don almış (düşün yani) diğrleri her gün için bir don almışlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
sıradışı
|
Cevap : Temiz Don...anladık su perisi:D teşekkürler komikmiş:) |
|
|
|
#8 |
|
efobedo
|
Cevap : Temiz Don...hehehe çok komik mukemmel yaf
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#9 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Temiz Don...kop valla ne diim 25
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#10 |
|
|
Cevap : Temiz Don...ayy ilahi gerçekden komikmiş tşkler paylaşım için ![]() ![]() ![]() 25 25 25
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|