![]() |
Tokadını Kuma Yazdım |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Tokadını Kuma Yazdımİki arkadaş çölde yolculuk yapmaktadırlar ![]() biri ötekine bir tokat atar ![]() Tokat yiyenin cani çok yanar ama tek kelime etmez ve kum üzerine su sözleri yazar: ”Bugün en iyi arkadaşım bana bir tokat attı” Yıkanabilecekleri bir vahaya rastlayana dek yürümeyi sürdürürler ![]() Tokadı yiyen yıkanırken batağa saplanır boğulmak üzereyken arkadaşı tarafından kurtarılır ![]() çıktıktan sonra bir kaya parçası üzerine su sözleri kazır: "Bugün en iyi arkadaşım benim hayatımı kurtardı ![]() Tokadı vuran ve sonra en iyi arkadaşının hayatini kurtaran kişi ona söyle der , " Senin canini yaktığımda bunu kum üzerine yazdın ama simdi kayaya kazıyorsun, neden?" Öbür arkadaş ona söyle cevap verir ![]() "Biri bizi incittiğinde bunu kum üzerine yazmalıyız ki bağışlama rüzgârı estiğinde onu silebilsin ![]() ![]() Özel birini bulmak bir dakikanızı alır, onu değerlendirmeniz bir saat içinde olur, onu sevmek için bir gün yeter ama sonra onu unutabilmek için bir ömrün geçmesi gerekir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
YGHtea
|
![]() __________________ Güçlü ruh ![]() ![]() Ölü bedenle kavgalı; İçimde bitip tükenmeyen coşku varmış Hani yorgun gözlerimden hiç belli olmuyor ![]() ![]() ![]() Nasıl olduğumu soranlara cevap verememenin Cevabımı bu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tokadını Kuma Yazdım |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Tokadını Kuma Yazdımpaylaşım için tşkler |
![]() |
![]() |