![]() |
Kırtasiyeci Amca ile Öğrenci |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Kırtasiyeci Amca ile Öğrenciabı ne kadar bu? -ooo sey oo - sölicenmı- -ee seyyy yaf vermiyceksen uğraştırma benii- - hıı- +buyur evladım neye bakmıştın - amca ya ben bişe almıcam, okulda bi anket işi aldım millete bi konu hakkında bişiler soruyorum, onlarda fikirlerini söylüolar, sana da sormak istiyorum, sorabilir miyim + sor bakalım - ajdar dicektim amca it mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + ne biçim anket sorusu nan bu? - soru işte amca ya, sen cevapla boşver nasıl soruymuş neymiş ![]() + dünya starı nan o, ne biçim soru bu - ulan eğitime kimleri alet ediolar, senin gibiler elinden defter kitap alıoz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + ne diosun nan sen? - bırak amca bırak ya, mallarını da al git burdan -iyi günler abi avakado var mı? - evladım burası kırtasiye ne arar avakado -hmm peki dana bonfile varmı -evladım ne diyosun sen kırtasiye bura kırtasiye - yemişim Kırt Asiyeyi sana bişey olmasın bi kareli defter ver bari - 1 ![]() - amca hani böyle ince bişey ![]() ![]() ![]() + o ne lan - ya hani böyle ucundan bişey çıkıyooooo + ne çıkıyoo - hanii böyle bi yere basınca kırmızı bi ışık çıkıyo kırmızı nokta oluyo + ulan lazer mi istiyosunn yoksaa? - heh ondan işte amca + allahım yarabbim bende ne diyo bu çocuk diyorum
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|