|
|
#482 |
|
RaHaTSiZ
|
~~~TaßiKi ßen her Zaman Free TAkıLırım, kimSEDen emir ALmam aiLem de DahiL oLmak uzEre ![]() ~~____Senin De kanınDa isYankarLık varmı ßiraz Da oLSa____ |
|
|
|
#484 |
|
RaHaTSiZ
|
~~off hemde NasıL ![]() 7-11 yas Arası kesKe hep oLE kaLaßiLseyDim Diyorum ßazen![]() ![]() ~~____CocukLuk asKın oLdu mu hec____ |
|
|
|
#486 |
|
RaHaTSiZ
|
~~hehe CocuqTuq isDe hep kenDımDen ßuyukLere SuLanırDım:)~~ ___En Cok SakLamßac oynamayı SeverDin___ |
|
|
|
#487 |
|
mate
|
yok ya yakantop(ortadasıçan :))) severdim sen kızların saçlarını çekip kaçarmıydın çocukken |
|
|
|
#488 |
|
RaHaTSiZ
|
~~cıx yapmaDım hec oLE seyLEr:)~~ ___Sana cok CekTirmisLer sanırım ufakLıgınDa :) ___ |
|
|
|
#489 |
|
mate
|
evet yaa kabus yani özellikle ilkokulda:) sen hiç tanımadıın birinden sigara istedinmi?? |
|
|
|
#490 |
|
RaHaTSiZ
|
~~En Son yapIcagım seYdir~~ ____Hic CeßinDE 5 Kurus KaLmayana kAdar para HarCAdın mı? ____ |
|
|
|
#492 |
|
RaHaTSiZ
|
~~coookkk :)~~ ___Hic SigarASız kaLıp Evde yada herhanGi ßir yerDe harıL harıL sigara araDın mı___ |
|
|
|
#493 |
|
mate
|
çooookkkkkkk hiç yalansız ve sorgusuz birini sevdinmi(genel anlamda aşk anlamında deği) |
|
|
|
#494 |
|
RaHaTSiZ
|
~~taßiki ßutun dostLarımı canımDan cok sEVErim hee aSKıda KatarSAq isin iCine EßediyeTe kaDar iCimDe kaLAcaq oLan ßir kiSiyi SEvdim ve oLEde Devam Ediceq ![]() ![]() ~~___Asık oLmakTan korKuyor MuSun yada Hic Asık oLdun mu ?___ |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|