![]() |
Birer Alkış İstiyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Birer Alkış İstiyorum..Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k ![]() ![]() ------------------------------------------- Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?'diye bagiran sarisina, -------------------------------------------- Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o ![]() ---------------------------------------------- Annesine kizip,buharli ütünün içine isemeyi akil eden! Annesini buram buram çis kokulariyla isyerine yollayan! Annesi; ancak arkadaslari ''acayip kokuyorsun'' dediginde isi çözen anneye ve cocuguna, ---------------------------------------------- Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat gelmesini bekleyen ![]() -------------------------------------------------- Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açiliminiyapiyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu ![]() ![]() ![]() BIRER ALKIS ISTIYORUM : ))) ![]() (alıntı)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Birer Alkış İstiyorum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Birer Alkış İstiyorum..süpersin esmer yar vallahi yah :) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Birer Alkış İstiyorum..ilgn için tşkler sudecm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Birer Alkış İstiyorum..birer aLkış we tşk :D:D tşkLer çok qüzeLdi (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Birer Alkış İstiyorum..ben tşk ederm ilgi için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |