![]() |
Komşular |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Komşularteyzecim bugun evdeyseniz annemler size oturmaya gelecek -niye kendi evinizde oturamıyormusunuz ? -yok değişiklik olsun dediler özlemişler sizi -annene söyle az birazda kı**nın üstünde otursun ---------------------------------------------------- -Şehribar hanım bir fincan tuz verirmisin bende kalmamış da -ayy bende de yok valla bende melahattan aldım dı geçen -niye ayol tuz almıyonuzmu siz eve niye melehattan istiyorsun ki -valla kolay geliyo böylesi yoksa bakkal dibimde yani ![]() ![]() - -------------------------------------------- -aa kapı kapıya bakıyoruz ama hiç görünmüyorsunuz valla -niye ara da bir görünmek gibi bir gereklilik bi var bu apartmanda? - yok yani bi kahve falan içelim beraber diyecektim -ben kahve içmem, dedikodu hiç yapmam -ne biliyim iki sohbet ederdik -hay komşuluk ilişkilerine ![]() ![]() ![]() -var var -iyi aç sodayı bekle geliyorum -------------------------------------------- - aaa sevim hanım perdeler yeni mi - evt canım yeni - ne tesadüf - neymiş o tesadüf - benim 5 sene önceki ki perdelerim aynısı - ------- ----------------------------------------------- - Akşama yemeğe bekliyorum Ayten kocanı da al gel ![]() ![]() - Hayır ben yalnız gelicem - Ya niye kocanı getirmiyosun ? - Sanane be koca benim degil mi --------------------------------------------- +kimo -bizizz +buyrun kimsiniz -biz yeni komşuların hoşgeldin demeee geldik +ama tam olarak yerleşemedik ![]() ![]() -bişicik olmaz biz şuracıkta otururuz +e peki - ![]() ![]() ![]() + ![]() ![]() ![]() - e hadi bi çay koyda içelim ----------------------------------------- Amin -güzel okudu hoca valla -pilavda güzel olmuş tavuğu bol -ay ben bi tabak daha alıcam ![]() ![]() -kıs sen çocuğuda getirmişin keşke bende getirseydim -ay geçen gün ayteni gördüm saçları sarı yapmış dönmüş -bu pilav biraz tuzlumu bana mı öyle geldi -sus kız duyacaklar -aman tavuğuda az koymuşlar -neyse ben bi ayran daha aliyimde şu pilav bitsin bari günah -ekşi gibimi ayran biraz -bana da öyle geldi,geçen mevlütten kalma galiba -nebiliyim anacım yediğime pişman oldum -2 tabak ***ürdün ama -ayıp olmasın diye yedim valla evin sahibi gelir -nasıl hanımlar güzel olmuşmu pilav? -ayyy canımmm harika olmuş ellerine sağlık Allah kabul etsin ölmüşlerinin ruhuna deysin inşallah -ayyy bende çok beğendim nerenin pirinci bu tane tane -ay ayranı nerden aldınız bende mevlüt yaparken ordan alayım -ayranı nerden mi aldık Zütaş ayran her yerde varrrr -ay nebiliyim ben marka düşkünü değilimki farketmedim bile - ----------------------------------------------- - hoşgeldiniz yeni taşınanlar sizsiniz dimi? - evet benim hoşbulduk -ayy bi aydır tatilattan yıktınız apt ne bu ayol -şekerim jakuzi filan yaptırdım -napcanız kadın başınıza jakuziyii -ayol dert ettiğin şeye bak kocanı yollarsın sende - aa aaa üstüme iiilik sağlık
![]() |
Cevap : Komşular |
![]() |
![]() |
#2 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Komşularnerden bulunuyosunuz bunları koptum vallaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|