![]() |
Neyiniz Var Sizin? |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Neyiniz Var Sizin?Sizden Başka ? Biri çıkıp burda söyleyebilirmi !!! Neden Sarhoş Olmak istersiniz ? Neden Ayık Olmak istersiniz ? Biri Sizden Ona Verdiğiniz Zaman Sizden Eksilmeyeceği Bişey İstedi Ni,YEEEE Vermezsiniz ![]() ![]() ![]() Neyiniz Var sizin ? Yeniliklere Bu kadar Aşıksınız ? Üstelik Bu kadar Korkuyorken !!! Olanlara Kızgınlığınız Neden ? Engel Olduğunu düşündükleriniz !!! Ulaşmışken !! Sizin Özlediğinize !!!! Neden Özlemezsiniz !!! Neden Tokken Tadına Bakmayı Düşünmezsiniz ? Açlığın !!! Ç-alıntıdır ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Neyiniz Var Sizin? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Neyiniz Var Sizin?gerçekden güzeldi emeğine sağlıkda valla konularını okumaya korkuyorum sonunda imzanı görücem diye çok kötü oluyorum ben görmeye dayanamıyorum ki onlar neler çekiyor bakalım ALLAHIM yardım et onlara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Neyiniz Var Sizin?Alıntı:
Kalbinizdeki merhametin fazlalığı bu gerekçenize fazlasıyla yansımış,keşke herkes sizin gibi olabilsedeee bu zulumü durdurmak için birşeyler yapabilsek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Neyiniz Var Sizin?Ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
punisher
|
![]() Cevap : Neyiniz Var Sizin?Elbet hepsinin bir cevabı var ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
haticee
|
![]() Cevap : Neyiniz Var Sizin?yaa çok güzel emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |