![]() |
Gözüm;Ne Al Yanakta,Ne De Bal Dudakta,ne Para Pulda... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gözüm;Ne Al Yanakta,Ne De Bal Dudakta,ne Para Pulda...![]() Sevgili ![]() ![]() Senden başkasına yazmaya elim varmıyor ![]() dökemiyorum gözlerimi ne sana ne bir başkasına ![]() içten içe yok oluyorum sevgili ![]() ![]() ![]() deli ediyor insanların umursamazlığı ![]() ![]() kazanacaklarını sandıkları şeyler üzerine esas değerlerini kaybediyorlar ![]() Gayemiz güzel şeyleri paylaşmak değil mi bu alemde?esas güzellikler yok oluyor ![]() umursamıyorlar haykırışlarımı ![]() geri dön çağrılarımı ![]() ![]() Sen anlıyorsun değil mi sevgili?İnsanlardan bir şeyler beklemiyorum artık ![]() Gözüm ne al yanakta ne de bal dudakta, ne para pulda ![]() ![]() ![]() Gözlerim içten bir gülüşe hasret ![]() ![]() ![]() ![]() Sana veriyorum sırrımı sevgili ![]() ![]() Birazcık sevgine,bir dokunuşuna,bir gülüşüne ömrümü adarım ![]() Eğer hala sevginin özü kalmışsa yüreğinde ![]() Ben sadece seninle yetinirim sevgili ![]() ne dost ararım vurgun yaralı yüreğime ne yalancı gülücükler ararım eğer sen varsan yanımda ![]() Ben kimseden benim için bir şeyler yapmasını istemiyorum artık sevgili ![]() belki benim verebileceğim yapabileceklerim de sınırlıdır ![]() Derdine çare olamazsam sevgili, hiçbir şey yapamazsam seninle oturur ağlarım ![]() uçurumun kenarında olsan belki döndüremem ama seni aşağıda bekler tam düşecekken tutarım ![]() Sana yüreğimi veriyorum sevgili ![]() ![]() sevmeye hasret yüreğimi ![]() ![]() delicesine sevmek istiyorum bakışlarda yalan barındırmayan bir sevda istiyorum ![]() Her söz sahte her dokunuş yapmacık, her şey anlamsız geliyor ![]() sevgili ![]() ![]() ![]() bakışların aldatmacası içerisinde yaşadım ![]() sevdam ekmeğim suyum her şeyimsin artık ![]() Soluduğum havam uzakta olsan da yalnızlığımı paylaşan, ıssız gecelerde bana hala umut olduğunu hatırlatan,sevdamın hiç bitmeyen sancısısın ![]() Sen sana hasret kaldığım günlerde hasretinle hasret giderdiğim, sen ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|