![]() |
Kısların laf atma sanatı puhahaha=)=) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Kısların laf atma sanatı puhahaha=)=)arkadslr braz argo klmler var ama kydm =S ![]() Yolda Köpegini Gezdiren bir kadına Abazanın biri laf atar ![]() ![]() ![]() -Köpegin Olayım Beni Gezdir Anam Kız Trink Cevap -Adam Olda Kolumda Gezdireyim ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------- Cafede Oturan Bi Cocuk Yan Masadaki Pet şişeden Su İçen Kıza Laf Atar ![]() ![]() ![]() -O Şişenin Azı Olmak İsterdim ![]() ![]() ![]() Kız Duyar ve Cvp Verir ![]() ![]() ![]() -İşim Bitince Çöpe Atıcam --------------------------------------------------------------- EziK Cocugun Biri Okulun En Güzel Kızına Laf Atar ![]() ![]() ![]() -Dün Gece Rüyamda Seni Gördüm Yataktaydık ![]() ![]() ![]() ![]() Kız Direk Lafı Sokar ![]() ![]() ![]() -Kıcın Acıkta Kalmıstır İyi Örtünde Uyu ---------------------------------------------------------------- Cafede Oturan Bi Kızın Gözüne , Onun Firikilerini İzleyen Bi Oglan Cıkar ![]() ![]() ![]() -İzlemek Hosuna Gidio Galiba ![]() ![]() ![]() Oglan Direk : -EvEt Bunun İçin Napmam lazım ![]() ![]() ![]() Kız Sİnirli Bi TAvırla Lafı Yapıstırır ![]() ![]() ![]() -İzlemek Hosuna Gidio Git Annenin Gece 3 te İpek Pijamasıyla Verdigi Firikikleri izle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kısların laf atma sanatı puhahaha=)=) |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kısların laf atma sanatı puhahaha=)=)emeğine sağlık cnm çok güseldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kısların laf atma sanatı puhahaha=)=) |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Kısların laf atma sanatı puhahaha=)=) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |