Adsl ile ilgili bir soru |
|
|
#1 |
|
tarkanpop
|
Adsl ile ilgili bir soruArkadaşlar ben 19 Nisanda adsle başladım Nisan ayında kullandığım kota miktarı :1,338 GB Mayıs ayında kullandığım kota miktarı ise 3,156 GB şu an peki bana nisan ayının faturası ayrı bu ayın kullandığım faturası ayrımı gelicek Yoksa ben ikisini bir toplayıp mı dikkatli olayım kota konusunda lütfen beni aydınlatın şimdiden teşekkürler Ayrıyeten ayın 31 ne kadar ben kotamı doldurayım mı çünkü arkadaşlar dioki fatura gelince kota sıfırlanır ama bugün fatura geldi kota yazıo mayıs ayında aynı devam edio lütfen beni aydınlatın |
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soru |
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruEn düşük kota limiti 4GB'dır Faturalar ayrı ayrı da gelebilir, hepsi tek faturaya yansımış şekilde de gelebilir Bunun sizin için pek bir önemi yoktur, siz sadece ne kadarlık limit kullandığınızı ay ay kontrol edin ve 4 GB'ı aşmamasına özen gösterin Şu an söylediğiniz rakamlara göre herhangi bir ek ödeme yapmanız gerekmiyor Ancak Mayıs ayının şu son haftasını kotayı aşmamak için biraz daha dikkatli kullanın Haziran ayı kotanız sıfırlanacaktır, elinize bir fatura geçmenizi beklemenize gerek yok![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
tarkanpop
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruYani ayın 31 ne kadar kullanayım dimi kotayı birde ben nisan 19 da başladım bana nisan 19 ile nisan 31 arası fatura gelcek dimi bugünlerde geliomuşda ? |
|
|
|
#4 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruNisanın 19'unda adsl kullanmaya başlamışsanız, faturanız 31Nisan'da değil, 19 Mayıs'da gelir |
|
|
|
#5 |
|
tarkanpop
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruAnladım yani şunu demek istiyorum her ay 1 ve 31'inde kullandığım kotamı faturaya gelir ? |
|
|
|
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soru19 Mayıs tarihinde elinize geçen fatura, sizin Nisan ayı kullanım ücretinizi içerecektir 19 Hazirandaki faturanız ise Mayıs ayındaki kullanımınızı kapsayacak Daha ayrıntılı bilgi için 444 0 375'i arayabilirsiniz![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#7 |
|
tarkanpop
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruçok teşekkürler bilgiler için |
|
|
|
#8 |
|
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir sorusüpersiniz valla yah sorulara cvp gayet profesyonelce olmuş bu arada bizde bişeyler kaptık tabi:Dama ilk ay galiba herzaman yüksek fatura geliyor sonradan normale biniyor biz bütün arkadaşlarla bu problemi yaşadıkda yani sizde şaşırmayın fatura gelince ilk ay olduğu için sizede muhtemelen yüksek gelir bağlantı parası diolar ama:D |
|
|
|
#9 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruArkadaşımız aslında sorularında çok haklı Nitekim bu konu hakkında internette pek bir bilgi bulunmuyor ve bununla birlikte Türk Telekom'un uygulamış olduğu sistem de bir hayli ilginç Benim de ilk faturam söylediğiniz gibi biraz kabarık gelmişti Sevgili Sudenaz Hanım ancak burası Türkiye olunca, nerden çıkacağı belli olmayan ek ücretlere karşı biraz bağışıklık kazandık sanırım Umarım ilerleyen zamanlarda ödediğimiz ücretin karşılığını almaya başlarız Ancak kısa vadede gerçekleşmesi çok zor bir umut gibi![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#10 | |
|
su perisi
|
Cevap : Adsl ile ilgili bir soruAlıntı:
Evet Sudenazın da dediği gibi ilk fatura yada ilk ödeme yaklaşık 1,5 aylık oluyor Bilgin olsun Yani ilk ödeme için biraz fazla ödeme yapcan ama ondan sonraki aylar normale dönecek Sevgiler![]() ![]()
|
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|