Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç... |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...
|
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç... |
|
|
#2 |
|
djdem
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...ayy gerçekten iğren nasıl oluşmuş orda yaa gözümn içinde böle bi yaratığı olduğunu düşünmek bile istemiyorum
|
|
#3 |
|
seyito
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...:31: :31: :31:öffffffff bune yaaaa |
|
|
|
#4 |
|
atalay
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...Arkadaslar bunlar genellikle insana kedi köpek yolu ile gecer ![]() ![]() bunlar Nematodlar grubuna girmekte olup![]() ![]() mikroskobik olanida vardir![]() gözle görebildigimiz toprak solucanida vardir hepsi ayni şubede sınıflandirilirlar![]() ![]() ![]() örnek resimler verecegim bunlar ![]() ![]() Kısacasi bazi sinek türleri![]() ![]() Anophel olsun sivri siner tatarcik sinegi vs vs ![]() bunlar kanini emdigi canliya paraziti aşilar![]() ![]() bu parazit konakcinin kaninda gelişir![]() kedi köpek gibi evcil hayvanlarda ![]() ve bu hayvani seven kişi gözünü burnunu agzini![]() kaşimasi ellemesi ile gecer ve![]() ![]() parazit bizde yaşar![]() ![]() sonuçlari da bunlardir![]() tedavi yontemleri mevcuttur![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar büyüklüge eriştigini görünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durgun su içindeki Sivri sinek Larvalari ![]() ![]() biraz daha dikkat :sm_cool: |
|
|
|
#5 |
|
gulhan
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...ya ama göze nasıl gerleşiyor o
|
|
#6 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...iğğğ bu ne bee ayy düşünmek bile istemiorm
| Görünüm Modları | |
|
|