Geveze Diye Öğrencinin Dilini Kesti |
05-09-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Geveze Diye Öğrencinin Dilini KestiMilano'da bir ilkokulda stajyer bir öğretmen kendisine göre "çok konuşan" 7 yaşındaki talebenin dilini kesti Bir Kuzey Afrikalı ailenin çocuğu olduğu belirtilen 7 yaşındaki Ahmed, iki kez kalem açmaya kalktıktan sonra öğretmen tarafından kürsüye çağrıldı Yirmi iki yaşındaki stajyer öğretmen "çok konuşuyorsun şimdi senin dilini keseceğim" dedikten sonra çocuktan dilini dışarı çıkarmasını istedi Makasla dili kesilen ve kanlar içinde kalan öğrenciyi önce banyoya götüren, ancak kanamayı durduramayan öğretmen okul sekreterliğine haber verdi Ambulansla hastaneye kaldırılan 7 yaşındaki çocuğun diline 5 dikiş atıldı Tedbir kararı ile görevinden alınan öğretmenin dilini kestiği çocuğa "Sakın annene söyleme, kendi yaptığını söyle" diye tembih ettiği de öğrenildiİtiraf Etti Çocuğun hastaneye götürülmesi sırasında ambulansta annesine itirafta bulunan ve "Kesmek istemiyordum" diyen öğretmene tüm İtalya tepki gösterdi Halen şok altında olan küçük çocuğun geceleri uyuyamadığı ve okula gitmek istemediği, bıçak, makas gibi kesici aletler gördüğünde paniğe kapıldığı da bildiriliyor Milano'daki Bölge İlkeğitim üfettişliği, öğretmenin işinden atılmasına karar verdi Öğretmen ve okul hakkında soruşturma başlatıldı alıntı
05-11-2008 | #2 |
arma
|
Cevap : Geveze Diye Öğrencinin Dilini KestiARKADASLAR MEDENİ YA
HAYATTA EDİNDİĞİM TECRÜBELER YEDİĞİM KAZIKLARIN TOPLAMIDIR TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR DERDİ OLANI DİNLERİM DERDE YOL AÇANI SİLER GEÇERİM [GVIDEO]http://videogooglecom/videoplay?docid=-2267074339994936291[/GVIDEO] |
Cevap : Geveze Diye Öğrencinin Dilini Kesti |
05-12-2008 | #3 |
gulhan
|
Cevap : Geveze Diye Öğrencinin Dilini KestiAllah akıl fıkır versın ne dıyım
05-13-2008 | #4 |
sameg
|
Cevap : Geveze Diye Öğrencinin Dilini Kestirezalet yha böle insanlarda öqretmen oluo yha haret yha |
Cevap : Geveze Diye Öğrencinin Dilini Kesti |
05-16-2008 | #5 |
efobedo
|
Cevap : Geveze Diye Öğrencinin Dilini KestiNe kadar pislik bir adam yaa o zaman o beni gıxık etti öldür onu o bnm kalemimi aldı onun elini kes ohh negüzel hayatt!!!!!!!!!!
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|