![]() |
Adım Adım Klavye Temizliği.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Adım Adım Klavye Temizliği..Eğer klavyenize bir sıvı dökmüşseniz ![]() ![]() ![]() 1) Klavye bağlantısını mümkün olduğu kadar çabuk kasadan sökün ![]() 2) Kalem, tornavida benzeri aletlerle tuşları teker teker sökmeye başlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Çıkardığınız tuşları bir leğene koyun ![]() ![]() 4) Vidaları tornavida, tırnak, ekmek bıçağı neyin kullanarak çıkarın ![]() 5) Ayırdığınız klavyenin elektronik devre içermeyen parçalarına madde 3 teki muameleyi yapın ![]() 6) Diğer parçaları yalnızca silin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7) Bütün parçalar kuruduktan sonra vidalamaya başlayın ![]() ![]() Space bar hariç tuşları yerlerine takın ![]() ![]() ![]() 9) Üst komşuya gidin, mayalık klavye alın ![]() 10) Boşlukları doldurun ![]() ![]() 11) Space bar’ı masanın üstünde bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12) Kardeşinizin diş fırçasını aldığınız yere geri koyun ![]() 13) Ertesi gün C ![]() ![]() ![]() ![]() 14) Hafta içinde eve gelen temizlikçi kadın space bar’ı yerine takar ![]() ![]() ![]() ![]() 15) Klavye eski haline döndü sonunda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Adım Adım Klavye Temizliği.. |
![]() |
![]() |
#2 |
sameg
|
![]() Cevap : Adım Adım Klavye Temizliği..palaşım için saol |
![]() |
![]() |