![]() |
Anne ! Ben Gotik Oldum. (= |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Anne ! Ben Gotik Oldum. (=+yavrum biz babanla senin böyle giyinmene karşıyız ![]() -anne ben gotik oldum ![]() +üstelik bu piercingler hiç de steril ortamlarda yapılmıyor ![]() -anne ben gotik oldum diyorum sana ![]() +ama canımıniçi bak koyu renk makyaj da hiç yakışmamış sana ![]() -anne ben gotik oldum ve kararlıyım ![]() +bak neriman teyzenlere gidicez, hadi değiş üstünü ![]() -ama anne ben gotik oldum yaa ![]() +oğlu sedat da yeni gelmiş üniversiteden ![]() -hebeleeee +hadi şu eteği giy, buna mavi makyaj da iyi gider, halka küpelerini de taktın mı ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum + bey, beeey, koş koş oğlan gotik olmuş, ateşide yok, oğlum yat hemen ben sana bi ıhlamur kaynatıp geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum - ne dedin yavrum, anlamadım (meşguldür, çamaşır yıkamaktadır, ses gürültü vs) +gotik oldum diyorum gotik ![]() ![]() - anlayamıyorum ne dediğini de, akşam amcanlara gidicez bayram ziyaretine, o üstündekileri değiştir adam gibi bişiler giyin ![]() + peki ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum! +hıhı tamam, şu tuzluğu da sofraya götürüver ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum!! -ee naapalım, nasıl yardım edebilirim sana, eşşek kadar kızsın utanmıyor musun sorunlarını bize söylemeye git kendin hallet ![]() +anne!! ben tarzımdan bahsediyorum -tarzın mı? senin tarzın mı var kızım ![]() +anne moda bu -modana senin seni doğuracağıma taş doğursaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- + anne ben gotik oldum ![]() ![]() - bende zamanında gotiktim yavrum ![]() ![]() + !!?? ![]() ![]() -gel otur şöyle o zamanları anlatayım sana ![]() ![]() +!!?? ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum! +kızım ben sana gotik olamazsın demedim ![]() ![]() ![]() ![]() -ama anne??!!? --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum ![]() -hadi hayırlısı kızım ![]() --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum -yavrum daha geçen gün tikky olmuştun --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum ![]() -sorduk mu? --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum - gotik mi? canın sağolsun ![]() --------------------------------------------------- +anne ben gotik oldum -ahh kızım ![]() ![]() +?!?? -bak betin benzin atmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum + sonunda kızım, bak şu sandıktan senin için sakladığım yırtık converseleri al - anne !! ciddi misin ? + sus kız, git yıka şu bulaşıkları, daha sabah programlarını izleyeceğiz ![]() --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum -yavrum burdan bakınca daha çok g ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum ![]() + kızım ben sana demedim mi o etekte üşütürsün diye ![]() --------------------------------------------------- -anna ben gotik oldum ![]() +I dont understand?! --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum + off within temptationbiliyosun dimi ![]() ![]() ![]() ![]() - wtf --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum ![]() ![]() ![]() +git kendi paranla al malzemelerini, o kadar pudraya para mı yetişir!! --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum ![]() +sus kızım, olur mu öyle şey? --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum ![]() ![]() ![]() + ne tik, ne tik? - gotik, anne, gotik + ah evladım benim, biliyordum ben senin birgün bir baltaya sap olacağını ![]() --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum +ben de diyodum ki niye eve un dayanmıyor --------------------------------------------------- - anne ben gotik oldum ![]() + aman kızım sana bişiy olmasın da ne olursan ol! --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum ![]() -bi g ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- -anne ben gotik oldum ![]() ![]() -kızım baban sana gotik olmak yok demedi mi? |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|