![]() |
Umudum Var .. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Umudum Var ..”Güzel olan hiçbir şey eskimez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapayıp kana kana içtim kelimelerini ![]() Eskimiyordu hiç, biLiyordum ![]() ![]() ![]() Senin gözLerimde hiç eskimediğin, eskimeyeceğin gibi ![]() ![]() ![]() Ben seni buLmak için tüm dünyayı dolaşabiLirdim ama sen buLdun beni ![]() Bende kaybettiğim beni ![]() ![]() ![]() Uzansam sana, dokunmak bir şey değiL yanmaktan korkuyorum ![]() Korktukça kaçıyorum senden,kaçabiLdiğim kadar uzağa ![]() ![]() ![]() Ne kadar uzağa kaçsam o kadar yanıbaşımda oLuyorsun sonra ![]() ![]() ![]() Ben de kalemimi eLime aLıp yazıyorum ![]() Tükenmez kaLemim tükeniyor, konuşan diLim LaL oLuyor, anLatamıyorum seni kağıtLara ![]() ![]() ![]() Yaşam aşk rengine büründükçe dağLar hasrete yükLeniyor ![]() DağLar taşır mı bu yükü biLmem ama ben eziLiyorum hasretten ![]() Aşkın tedavisi yok mu? AcıLar çekiyoruz ve teL teL kopuyor hayat eLLerimizden ![]() Uzanıyorum, tutamıyorum kopan ipLeri ![]() Dur ve bak şimdi geçmişe ![]() Neredeyiz? Başta mı, sonda mıyız, yoksa bu sokağın adı aşk çıkmazı mı? Her bahar bir başLangıç ve her güzeL şey umuda yeni bir adım ![]() Hadi çıkaLım sakLandığımız kuytudan ![]() SobeLendik çoktan ![]() ÇıkaLım ve geçen bahar gibi umudumuzu uçuraLım kendi gökyüzümüzde bu baharda ![]() İzin vereLim martı sesLerine, çekeLim içimize çiçek kokulLarını papatya bahçemizde ![]() ![]() ![]() Hadi çıkaLım sakLandığımız kuytudan ve kaçaLım bu dünyadan ![]() ![]() YoruLduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umudum var ama yine de gözLerim yanıyor ![]() ![]() ![]() Göz pınarLarım kuruyuncaya kadar ağLıyorum ![]() ![]() ![]() Sonra yüreğimde ebem kuşağı çıkıyor ![]() Her renkte seni görüyorum ![]() Mavi hayaLLerimizi, sarı bizi ısıtan güneşi çağırıyor akLıma ![]() Tut ki bu bahar da diğer baharLar gibi bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç bahar kaldıysa ömrümde benim o kadar "umudum var" ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|