![]() |
Sen_Unut_Beni.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen_Unut_Beni....![]() Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim kadar yandı mı?Ne vardı can?Ne vardı uzak iklimlerde açacak? Ne vardı Kendimizi bu kadar kahredecek?Kara trenler umut olmamalıydı,uzayan yollarda kalmamalıydı bakışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesafeler kurşun oldu amansız,Feryadıma şahit oldu yıldızlar Can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bildim, bitmeyecek bu hasret!Uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz ![]() Hangimiz gelsek diğerinin yanına,Kuruyup, kaybolacağız ![]() Ben, kıraç topraklara döndüm can, Ben, kurumuş dereler gibiyim ![]() ![]() Unut be can ![]() ![]() ![]() Unut bu sonu gelmez sevdamızı ![]() ![]() ![]() bırak yeni güneşler doğsun semalarında bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ bensiz şafaklarda ![]() Unut can,unut senin için yazdığım sevda şiirlerini ![]() De ki; bir rüya idi bitti ![]() ![]() De ki; bir romandı,sonu koskoca bir hiçle biten ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak hasretin bana kalsın ![]() ![]() ![]() Gözlerimde takılı kalsın hayalin ![]() sen unut!sen unutBEN UNUTURSAM BEN SEVMEKTEN VAZGEÇERSEM ![]() ![]() ![]() Kahredersem,Milyon kere kahrolayım! CAN BEN KAHROLAYIM BU SON GECEMİZ UNUT BENİ DE CAN ÖPME GÖZYAŞLARIMI GİDİYORUM ![]() ![]() AYRILDIK İŞTE BAK ÖLÜYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() GELİNLİK KEFENİ GİYİYORUM KABRİME MELEKLER GÖZYAŞI DÖKÜYOR UNUT BENİ BE CAN ÖLÜYORUM ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|