![]() |
Bu Yüreğe Yeniden Aşkı Tattırabilirmisin ? |
![]() |
![]() |
#1 |
SheKil_ÇocuK
|
![]() Bu Yüreğe Yeniden Aşkı Tattırabilirmisin ?![]() Eğlenmek için ne müziğe ne de dansa ihtiyacım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdikçe kendimi daha çok hayata dost eder olmuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler geceler öylece akıp gidiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili hiç olmadığı kadar uzaklara düşmüş, gözlerim ufuklarda yalnızlıkla oynaşır olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığa alışmaya çabaladım önceleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bir ben, bir de sızlayan yüreğim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Şimdi söyle bana sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Yüreğe Yeniden Aşkı Tattırabilirmisin ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bu Yüreğe Yeniden Aşkı Tattırabilirmisin ?Çok güzeldi teşekkürler mustafa
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Bu Yüreğe Yeniden Aşkı Tattırabilirmisin ?emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SheKil_ÇocuK
|
![]() Cevap : Bu Yüreğe Yeniden Aşkı Tattırabilirmisin ?Yorumlarınız için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|