![]() |
Çocuk Yüreğim.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Çocuk Yüreğim....Düşlerin en güzelini yarattım kendime ![]() Ne düşündüğümden habersiz sokak kapısında bekliyordu hüsran, çile desen; uzun yolculuklar ertesi yorgundu, kederdi; ölümüne uyuklayan ![]() Bende ne kadar sevinç varsa hepsini heba ettim ![]() kadar insan varsa; hepsini sildim, yaşadığımı hissettiren ne kadar yürek varsa; topladım etrafıma ![]() güle oynaya tutuldum aşka, güle oynaya çaldım yüreğimin kapısını ![]() Ne kadar birikmiş öfkem varsa, gömdüm ![]() ben akortlara kulak verdim ![]() gözyaşını akmamış ![]() ![]() ![]() Uykuya yatar gibi kıvrılıp bir yüreğin kenarına, en kıyak düşleri bile boş verdim ![]() Satıp savdım elimde kalanları ![]() ![]() ![]() gördüm, iyilerini; dostlarıma ![]() sıvadım kollarımı ![]() sormak aklıma bile gelmedi! Tutuldukça güneş gibi aya, bir karardım bir yandım ![]() ![]() ![]() Şerefine kadeh tokuşturdum mehtapla ![]() ![]() ![]() ”Şişede durduğu gibi durmasın” diye, ne bulduysam karıştırdım ![]() Ekmek arası balık kadar lezzetli olmasa da, düş arası sevdada hiç fena değildi ![]() kalan hücrelerim için üzülmeye vakit bulamadım ![]() İlmek ilmek dokudum neşeyi, göz kaçmasın diye pür dikkat! Bir düz bir ters dedikçe yüreğimin sesi, ben bütün inancımı koydum “motif” diye ![]() paylaştım sevincimi ![]() hayatın karşısında, bir bir geçirdim yüreğimden, kimin ne dediğinden habersiz ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün ayak izlerimi toprakla örttüm, güneşten yardım diledim, rüzgârdan medet umdum ![]() ![]() ![]() Düşlerin en güzelini yarattım, “başrolü de ben kaptım” diyerek ![]() Sıkılıp kendimden yeni bir ben yarattım ayaküstü ![]() varsa, hepsini aydınlık yaptım, ne kadar hüzün varsa; sevindirdim, ne kadar keder varsa toplayıp bir çırpıda, yaktım benzine buladığım umudumla ![]() kazandıklarımla öykünmeden ![]() Sırtımı sıvazladığında dost bildiklerim, düşmanımda olsa gülümsedim ![]() “Ağlamasın” diye çocuk yüreğim, elma şekeri de aldım, balonda, pabuçta ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|