Mustafa Demirci Mehmet Emin Ay Güllere Vurgunum |
03-17-2008 | #1 |
Equinox
|
Mustafa Demirci Mehmet Emin Ay Güllere Vurgunumhttp://www.onotuz.com/MehmetGul-vide...wFK0-NYoo.html
Güllere vurgunum güllere sevdalı, Bana güller derin kırmızı güller verin Kan rengi hüzünlü şehit edalı, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin Gül yüzlü şehadet gülleri derin, Gül kokulu yâre, yâre gönderin Ölsem ölsem yine dirilsem derim, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin Gün olur yaprağı düşer güllerin, Bu can ten evinden çıkar giderim Sevdam güle döner ben de gülerim, Bana güller derin kırmızı güller verin Güller ağlar bana bu derdi güller anlar Bana güllerimi güllerimi verin :)
03-17-2008 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Mustafa Demirci Mehmet Emin Ay Güllere Vurgunum:) Şimdi değerli üyelerimiz neden güldüğümü merak edebilir, ancak çok önemli bir husus olmadığı için bunun Equinox ile aramızda kalmasını tercih ediyorum Birkaç gün önce anasayfamıza kısa bir fon müziğini eklemiş olduğum bu çok güzel ilahinin sözleri ve videosu için ayrıca çok teşekkür ederim |
Cevap : Mustafa Demirci Mehmet Emin Ay Güllere Vurgunum |
03-17-2008 | #3 |
suskun
|
Cevap : Mustafa Demirci Mehmet Emin Ay Güllere VurgunumGüzel bir paylaşım,teşekkürler
03-17-2008 | #4 |
jasmine
|
Cevap : Mustafa Demirci Mehmet Emin Ay Güllere Vurgunumpaylaşımın için tşkler
|