![]() |
Askerlerden Vahşet İtirafı! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Askerlerden Vahşet İtirafı!Askerlerden vahşet itirafı 100 Amerikan askeri vicdan azabına dayanamadı ve Irak'ta yaptıklarını anlattı ![]() ![]() O itiraflar; ![]() İngiliz The Sunday Times gazetesi, Irak ve Afganistan’da görev yapan 100 Amerikan askerinin kendi ağzından sivil halka yaptıklarını yayınladı Irak ve Afganistan’da savaşan 100 Amerikan askeri, bir araya gelerek savaşın gerçek yüzünü Washington’da 4 gün boyunca anlatma kararı aldı ![]() ![]() ![]() ELİNDE KÜREK OLAN HERKESİ ÖLDÜRDÜK Perry O’Brien (30): 2003 yılında Afganistan’da görev yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CESETLER SOKAĞA YAYILIRDI Jason Washburn (28): 2003 yılında savaşın ilk günlerinde Irak’a gönderildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİVİLLERİ ÖYLECE VURUP YANINA SİLAH BIRAKIRDIK Logan Laituri (26): Ben sadece para kazanmak için asker oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 KEZ AYAĞI YERE VURMAK "BUNU YAPMA" DEMEKTİ Kelly Dougherty (29): Komutanlarımız bize verdikleri brifinglerde “olması gereken” ve “yapmamız gereken” arasındaki farkı şöyle anlatırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 BİN SİVİL YANLIŞLIKLA ÖLDÜRÜLDÜ Washington Times gazetesinin haberine göre Amerikan ordusu, yanlışlıkla öldürdüğü siviller ya da yanlışlıkla yıktığı binalar için 2005 yılından bu yana toplam 42 ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Askerlerden Vahşet İtirafı! |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Askerlerden Vahşet İtirafı!ABD nin iğrençlikleri ortaya bir bir çıkıyor, daha neleri çıkacak Allah bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Askerlerden Vahşet İtirafı! |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Askerlerden Vahşet İtirafı!değerli vaktini ayırdığın için tşkler sevgili su perisi' |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|