![]() |
Yeni Üye Neyapar?::) |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Yeni Üye Neyapar?::)Yeni üyenin Rüyaları !!! uyumaya calısırken ![]() ![]() ![]() -rep1 rep2 rep3 rep4 -napıyorsun kizim sen? -uyku tutmadı rep sayıyorum kabuslarındaki cümleler ![]() ![]() ![]() - aradım yemin ederim aradım!! -banlama banlama daha yeniyim -başlıgın altında öylesine rep istedim şaka maksatlı! banlamıacaksınız di mi? -bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr -yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım -reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim -bu attığım 10 ![]() -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! Aksakallı mod rüyaları ![]() ![]() ![]() ![]() admin=aksakallı mod admin-forum rehberini okuuuu yeni üye-okudum admin-okumamışsın!! yeni üye-yarısına kadar okudum ama ![]() ![]() admin-hepsini oku dedık! admin-gereksiz başlık açma demedik mi? yeni üye-açmadım nolur rüyalarımı banlama! admin-seni banlıyorum yeni üye-paylaştığın için tesekkur ederım! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yeni Üye Neyapar?::) |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::)yazık yaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::)hehe çok güzel yaff ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::)vaktininizi ayırıp okuduğunuz için tşkler arkadaşlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::)Emeğine sağlık canım teşekkürler paylaşım için ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::)admin=aksakallı mod admin-forum rehberini okuuuu yeni üye-okudum admin-okumamışsın!! yeni üye-yarısına kadar okudum ama ![]() ![]() admin-hepsini oku dedık! çok komikmişş ya ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::):43:43 tşkler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kalpsiz_kiz
|
![]() Cevap : Yeni Üye Neyapar?::)yeniyiz diye geçinn dalganızı bakalım elbet birgünn bizde eskiriz :D Yeni üyenin Rüyaları !!! uyumaya calısırken ![]() ![]() ![]() -rep1 rep2 rep3 rep4 -napıyorsun kizim sen? -uyku tutmadı rep sayıyorum yaa olmayann repinn neyinii sayacaksakk :) güzeldi ellerine saglıkk |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|