Bayanlara Özel Nickler... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Bayanlara Özel Nickler...![]() *DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş![]() PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ![]() ![]() ![]() !!!*HeR Söze VeReceK CEvABım VaR ![]() ![]() Ama bi Söze BaKaRım Söz mü die BirDe SöyleyeNe BakaRım Adam mı die![]() ![]() !!!* Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını ![]() ![]() Ama DosTlarımız Açtı Yedİk içtİk PıRLanta PaRaSıNı![]() ![]() ![]() !!!*Há¥áT ¥íÑé ![]() ![]() ; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ![]() qírí$ ; ÑéDéѧíZ![]() ![]() qéLí$Mé ; úMíT§íZ![]() ![]() §oÑuÇ ; GéRéK§íZ/*a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtaç étmés!n ![]() '*HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CüNKü SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ *aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN *''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM'''' *Benİm NedeNLerİm Senin NedenLerin ![]() ![]() ![]() *kimisi kırdı umudu ![]() lakin kiminin sahip olduğu tek şey oyduҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ ![]() *sEn bEnİm fArkImI fARkeTmeDiN AmA ArTıK FaRKeTseNde faRKeTMeZ ÇüNkü BeNiM FaRKımı FaRKeDeNLeR SeNdEn Çok FaRKLı ![]() ![]() !!!*çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa ![]() ![]() *Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ *< ![]() > ßi gün KabALık ederSem![]() haberSizce Cekip Gidersem![]() ![]() yaNLızLığım Size ! emaneT*B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???« √ ayRıLıq öLüm gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere öLünmez![]() ![]()
| Görünüm Modları | |
|
|