![]() |
--->>>Meleğime |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
--->>>MeleğimeSana Geliyorum Gecelerin karanlık esaretinden, aydınlığına sığındım güneşim ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapatıyorum, ilkbaharda çimenler nasıl kaplıyorsa toprağı; kapattığım an gözlerimi, karanlığımda elayı görüyorum ![]() ![]() Sadece elayı mı? Evrendeki bütün renkleri ilk defa bu kadar canlı görüyorum ![]() ![]() Sabah kalktığımda; sabahın serin nefesini,günün tazeliğini yeni yeni fark ediyorum ve ilk defa yaşıyorum böyle doludolu ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni düşündüğüm an, yüreğımdekı mutluluğu tebessümlere döküyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş doğar doğmaz, geçip göz kamaştıran sıcaklığının karşısına, sana seni ne kadar çok sevdiğimi anlatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruzgarın tatlı serinliğini, yüreğimi okşayan sevgini hissediyorum ve bütün güzelliklerin farkına varmamı saglayan “yar”i, biricigimi,meleğimi seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve benim mutluluk kaynağım meleğim SENİ SEVİYORUM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|