Diğer Yarımsın |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Diğer Yarımsın![]() Cümle kurarsın da kelimeler aslında bambaşka birşey anlatır ya ![]() ![]() işte sen benim o yanımsın ![]() Hani ağlarsın ![]() ![]() sicim gibi gelir yaşlar, Ama sen gözyaşımın gülen yanısın Boşver, ne olursa olsun, gönlüm nasıl yanarsa yansın Nasılsa içinde sen varsın Tüm tuhaflıklarımın ortağısın ![]() ![]() Hani bir tabloya uzun uzun bakarsın, bir anlam çıkaramassın da Yine de renklerin arasına dalar, bakakalırsın İşte, sana anlatamadığım ![]() ![]() Benim tamamlandığım Diğer yarımsın ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
bukettt
|
Cevap : Diğer YarımsınHani bir tabloya uzun uzun bakarsın, bir anlam çıkaramassın da Yine de renklerin arasına dalar, bakakalırsın İşte, sana anlatamadığım ![]() ![]() Benim tamamlandığım Diğer yarımsın ![]() ![]() Hani bir tabloya uzun uzun bakarsın, bir anlam çıkaramassın da Yine de renklerin arasına dalar, bakakalırsın İşte, sana anlatamadığım ![]() ![]() Benim tamamlandığım Diğer yarımsın ![]() ![]() Bayadır şiir okumuyorum iyi geldi teşekkürler
|
|
Cevap : Diğer Yarımsın |
|
|
#3 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Diğer Yarımsıngüzelmiş ![]() teşekkürler![]()
Cevap : Diğer Yarımsın |
|
|
#4 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Diğer YarımsınGüzel bir paylaşım gözyaşı ve bukett anlamlı:)) her ikinize de teşekkürler
|
|
#6 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Diğer YarımsınYorumlarınız için teşekkürler güzel paylaşımlarımın devamı gelecek |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|