Böyle Burun Yok Tam 14 Cm

Eski 02-12-2008   #1
gülgüzeli

Böyle Burun Yok Tam 14 Cm

O'na pinokyo dede diyorlar 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor Peki hangi bölgeden bu burun derseniz?
Ordulu 80 yaşındaki Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile görenleri şaşırtıyor

Kumru'ya bağlı Ortalar köyünde oturan ve çevresindekilerin ''Pinokyo Dede'' olarak hitap ettiği Mehmet Gül, 14 santimlik burnu ile ilgi çekerken, kendisinin bu durumdan pek şikayet etmediğini söylüyor

Çocukken oyun sırasında düşüp burun kemiğini kırdığını, bu durumu ailesine söylemediği için zaman içinde burnunun sarktığını anlatan Gül, gençliğinde burnunun uzunluğunun kendisine rahatsız ettiğini, ancak şimdi önemsemediğini belirtti

Bugüne kadar düzenlenen ''uzun burun'' yarışmalarına katılmadığını da kaydeden Gül, yarışmalara katılanların 8-9 santimetrelik burun ile birinci olduğunu duyduğunu ifade ederek, ''eğer ben katılsaydım kesin birinci olurdum, çünkü şimdiye kadar benden daha uzun burunlu birine rastlamadım'' diye konuştu

Cevap : Böyle Burun Yok Tam 14 Cm

Eski 02-12-2008   #2
Gözyaşı

Cevap : Böyle Burun Yok Tam 14 Cm

Gazetede görmüştüm paylaşım için sağol gülgüzeli

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com