![]() |
Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!Kelebeğin kırılgan kanatları gibi yüreğim ![]() ![]() Zaman öyle sıkılgan ve yavaş atıyor ki, tek derdim gitmek ![]() Günlerin aynılığına bir deva bulmaya da yok mecalim ![]() ![]() Beklemek, o yitik güne çizgi çekip beklemek ![]() ![]() Çaresizce dolanmak odanın orta yerinde ![]() ![]() Her tıkırtıyı sen sanmak ![]() ![]() Kaç bakışta aradım seni ![]() ![]() İkinci el sevdalarda kaç kez burkulup yalpaladım bir bilsen ![]() ![]() Kaç, söyle ve kaçma ![]() ![]() Bu gidiş ve bitiş tekrarı kaldırmaz sevgili ![]() ![]() Sen, asla gitmeyeceğini iliştirdin ya hani satırlarına ![]() ![]() Hatırla, hadi hatırla ![]() ![]() Hayır! Ben, gitme diye uydurmuyorum bunları ![]() ![]() Kitaplarımın arasında tüm sözlerin, hatta işte g ö s t e r e b i l i r i m ![]() Lütfen çarpma kapıyı, o tok ses yüzüme yalnızlığımı haykırıyor ![]() ![]() Hayatım! Efendim de, lütfen gitmemiş ol ![]() ![]() Ben, ben ![]() ![]() Evet sensizim Ve sen, ahh sen Kokumun üzerine kaç ten giyindin ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!Emeğine sağlık canım teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!yüreğine sağlık suskun çok güzel bi şiir ![]() teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!ben teşekkü edrim arkadaşlar:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tubam.26
|
![]() Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!payşlaşımiçin teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|