Yine Sana Yazıyorum...

Eski 02-01-2008   #1
gülgüzeli

Yine Sana Yazıyorum...

Yine sana yazıyorum
Sen gideli ne kadar zaman geçti bilmiyorum Bu gün günlerden ne, hangi mevsimdeyiz bilmek istemiyorum!
En büyük düşmanım oldu bana sensizliğimi ve her an biraz daha çoğalan acizliğimi hatırlatan saatler
Her şey sanki hiç bitmemiş gibi, sen beni bırakıp bambaşka dünyalara yelken açmamışsın gibi
Duvarlarımda resimlerin, başucumda güllerin, parmağımda bana aldığınyüzük ve kucağımda oyuncak ayımla bir çocuk misali bekliyorum! Sankiher an kapıyı çalacakmışsın gibi, sanki aniden arayıp bana 'bebeğim'diyecekmişsin gibi
Gelmezsin oysa, aramazsın da biliyorum Ben sadece zavallı bir ümidin peşinde kendi kendimi kandırıyorum
Öyle büyük ki ağrım bir türlü çaresini bulamıyorum Ne yüreğimden akankanı, ne gözlerimden akan yaşı durduramıyorum Sana sarılmayı, hiçdeğilse sesini duymayı özlüyorum
Gittiğin o günden beri o kadar yalnız kaldım ki kendi sessizliğimdensağır oluyorum Bomboş odamda sensiz, resimlerine bakarkenhıçkırıklarımdan boğuluyorum
Bir çıkış yolu göster bana, bir teselli, bir ümit ver Allah aşkına
Bekle beni dönerim' de! Ömür boyu beklerim seni Elime başka el, gözüme başka göz değmeden beklerim
Ama demezsin değil mi? Yazık ki bunu da bilirim
Bildiklerimden nefret eder oldum artık! Yaşamaksa zaten çoktan gözdençıkarılmış bir hayal oldu benim için Sadece sessizliğin vesensizliğin pençesinde sabırla öleceğim günü bekliyorum

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com