![]() |
Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hayalini Özlemekten Yorqunum SevgilimRüyalarıma saklayıp dudak kıvrımındaki minik gülümsemeni yeni bir güne maziden hatıra gülümsemenle avunarak uyanmaktan,yorgunum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalini özlemekten yogunum sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece gülümseyerek çıktım sokağa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm umutlarımı gelin ediyorum bugün
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitti derken herşey aslında ben sana yeniden başlıyorum ![]() koyuyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilim |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Hayalini Özlemekten Yorqunum SevgilimBitti derken herşey aslında ben sana yeniden başlıyorum ![]() koyuyorum ![]() ![]() ![]() gerçekten çok güzel ellerine sağlık gülgüzeli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hayalini Özlemekten Yorqunum SevgilimTeşekkürler okuyan gözlerine sağlık bbk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayalet
|
![]() Cevap : Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilimcok guzelmis gul guzeli,emegine saglik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilimseninde okuyan gözlerine sağlık sevgili hayalet ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|