Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilim

Eski 01-31-2008   #1
gülgüzeli

Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilim

Rüyalarıma saklayıp dudak kıvrımındaki minik gülümsemeni yeni bir güne maziden hatıra gülümsemenle avunarak uyanmaktan,yorgunum Akşam ayazında sırtımdan süzülürken terlerim rüzgarına çarpıp kendimi kaybetmekten yorgunum Dağınıklığıysa yüreğin,bu kadarıda olur mu derdim Sessizce koyu lacivert gecemin koynunda küçük bir çocuğun masum gözyaşlarıyla hemde dönmeyeceğini bile bile tanrıya yalvarmak Hiç olmadık yerde gözyaşlarını gemleyememek Avuçlarına her kuş konduğunda sırf sen kuşları seviyordun diye dokunmaya bile cesaret edememek Seni seviyorum cümlesini bizim köyün dağlarına kimse duymadan haykıramamak yada ilgilenmeyerek köpeklerin ulumalarıyla,göğe her kelimede mavi sesimi duyuramamak Yorgunum sevgili Sana sevgili derken -m ekini ekleyememekten Çünkü her sevgilim denildiğinde akla karşılıklı seven iki kişinin gelmesinden Ama bizim parçaları yedi cihana dağılmış sevgimizin soyluluğundan taviz vermeyerek "medeni ayrılıklar" tablosuna tüm cahilliğiyle kazıtmasından
Hayalini özlemekten yogunum sevgilimKuşlarımı salamamaktan

Dün gece gülümseyerek çıktım sokağaAma tüm şehir uykudaydıÇocuk parklarında oturup sallandım öyle sessizceYıldızlar kaydı hayatımda ilk defa yıldız kayışını izledim Bir kahve fincanına dudakların değerken söylerdin sen bana bak yıldız kayıyor diye Bense gecenin parlaklığına aldırmadan saatlerce yüzünü seyrederdimŞimdilerde kıyısına bile yaklaşamadığım vuslat deniziydi gözlerin Kızardın bazen bana bazen gülümserdinAma gözlerinde o yıldızlardan kaç milyontanesi kayıyordu ah bir bilseydin Sende ne falları dinlerdin ne dalga çırpınışlarınıAzıcık savrulsa saçların kalbim pır pır atardıHeyecanlanırdım gözlerime her bakışında sanki ilk günkü gibiBahar rüzgarlarının çözmesini isterdim o hep saçını kıstırdığın mavi tokanın Sen maviyi severdin,ben seni Ama şalını kanepenin üstünde göremeyince anladım gökyüzünün geceleri kapkara hayallerini

Tüm umutlarımı gelin ediyorum bugünBaşlıbaşına hataydı demek haksızlık olurTüm boş bıraktığın parfüm şişeleriyle hatırlamak seni, bıraktığın ekmek kıyılarıyla öpüşmek Ve ucuna varamamak boşluğun Bir kaçak olsanda sen ağlayışınla akmış rimelli kirpiklerini rüzgarada dönsen tüm dilencilere veririm kırık hayallerimi Anla, ben senden kalan hercai gecelerimi anlının ortasından vuruyorum gidişinleYıllarca hapislere yatıyorum Umarsızca savruluyor sonbahar yaprakları sadece sesini duyuyorum
Bitti derken herşey aslında ben sana yeniden başlıyorum Anla, gözlerinde bulduğum umutlarımı gözbebeklerine
koyuyorum

Cevap : Hayalini Özlemekten Yorqunum Sevgilim

Eski 01-31-2008   #2
bbk

Bitti derken herşey aslında ben sana yeniden başlıyorum Anla, gözlerinde bulduğum umutlarımı gözbebeklerine
koyuyorum[/CENTER][/QUOTE]

gerçekten çok güzel ellerine sağlık gülgüzeli

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-31-2008   #3
gülgüzeli

Teşekkürler okuyan gözlerine sağlık bbk
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-01-2008   #4
hayalet

cok guzelmis gul guzeli,emegine saglik

Eski 02-01-2008   #5
gülgüzeli

seninde okuyan gözlerine sağlık sevgili hayalet
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com