Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forumsinsi, sorduk, ünlülere

Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk

Eski 01-30-2008   #1
mate

Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk

İBRAHIM TATLISES

Urfa’da forumsinsi vardı da biz mi üye olmadıkTüm forumcuları çok seviyorumgizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum

REHA MUHTAR

Burdan bütün forumsinsi üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar forumsinsi her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız

Anayasa Mahkemesi Başkanı

forumsinsi üyelerine saygıyla duyurulur!
forumsinsi de Müdürler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir!

forumsinsi de Müdür olacak kişiforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır!

Banu Alkan

Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldirBu muhtesem sarkilarimla forumsinsiye renk katacagim, ayol iyiki varsin forumsinsi

Bülent Ersoy

Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz forumsinsinin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
EMRAH

Bak Gülcan burasi forumsinsi artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) forumsinsi var artik bize sahip cikacaklar

AJDAR

Cikata Muz, muz Ben bu forumsinsi forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz

Erman Hoca

Artik bende bundan sonra forumsinsi de spor bölümlerinde yayin yapacagimUgurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis

Saadettin Teksoy

Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim forumsinsi de sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin forumsinsi den ayrilmayin

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk

Eski 01-30-2008   #2
gülgüzeli

Cevap : Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk

:))) teşekkürler mateciğim emeğine sağlık canım ya çok güzeldi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com