Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk |
|
|
#1 |
|
mate
|
Ünlülere Forumsinsi yi SordukİBRAHIM TATLISES
![]() Urfa’da forumsinsi vardı da biz mi üye olmadık ![]() Tüm forumcuları çok seviyorum![]() ![]() gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorumREHA MUHTAR ![]() Burdan bütün forumsinsi üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar forumsinsi her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız ![]() Anayasa Mahkemesi Başkanı ![]() forumsinsi üyelerine saygıyla duyurulur !forumsinsi de Müdürler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir !forumsinsi de Müdür olacak kişiforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır !Banu Alkan ![]() Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir Bu muhtesem sarkilarimla forumsinsiye renk katacagim, ayol iyiki varsin forumsinsi![]() Bülent Ersoy ![]() Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz forumsinsinin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu EMRAH ![]() Bak Gülcan burasi forumsinsi artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) forumsinsi var artik bize sahip cikacaklar AJDAR ![]() Cikata Muz, muz Ben bu forumsinsi forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz![]() ![]() ![]() Erman Hoca ![]() Artik bende bundan sonra forumsinsi de spor bölümlerinde yayin yapacagim Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis![]() ![]() ![]() Saadettin Teksoy ![]() Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim forumsinsi de sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin forumsinsi den ayrilmayin |
|
Cevap : Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Ünlülere Forumsinsi yi Sorduk:))) teşekkürler mateciğim emeğine sağlık canım ya çok güzeldi ![]() ![]()
| Görünüm Modları | |
|
|