![]() |
Ölürmüydün Sanki Sevsen Beni ... |
![]() |
![]() |
#1 |
_SiYaH_
|
![]() Ölürmüydün Sanki Sevsen Beni ...Yaşadığımdan emin değilim ![]() ![]() Yirmi beş yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela ![]() Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan, huysuzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim ![]() Örnekleri çoğaltabilirim ![]() ![]() Birileri namusum üzerine yemin edecek, Ölür müydün sanki sevsen beni ![]() Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum ![]() ![]() ![]() Her tarafta pis bir koku;nefes alamıyorum ![]() Çok bekledim seni ![]() ![]() Yetkiler verdim kendime;tuttum seni affettim ![]() Aramanı bile bekledim bazen ![]() ![]() ![]() Seni bekledim ben çünkü Seni bekledim ![]() İçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kustum ![]() En çok giderken bıraktığın kelimeleri kustum ![]() ![]() Senin önemsediğin kadar önemsemedim ben o kelimeleri,senin danışma gruplarının önemsediği kadar önemsemedim ![]() Kustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçtim ![]() Ellerimle yaptığım cam evim kırılacak, Ölür müydün sanki sevsen beni ![]() içimden geç içimi sil artık özlemek istemiyorum ![]() Neye el atsam piç ediyorum ![]() Yine de fiyakalı durumlar peşindeyim hep ![]() En sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek ![]() ![]() ![]() Uzatmaya gerek yok;sen olmayınca yapamıyorum ![]() Yokluğun gümüş tepside intihar sunacak, Ölür müydün sanki sevsen beni ![]() EMRE AYDIN
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|