Nasıl Kaybettim...

Eski 12-30-2007   #1
gülgüzeli

Nasıl Kaybettim...

Onu ilk gordugum gunu asla unutamam, bir ruya gibiydi Piril piril parlayan gozleri, sicacik gulumsemesi ile kendisini taniyan insanlari (ozellikle erkekleri) muthis etkiliyorduFiziksel guzelligi de buyuleyici olmasina ragmen ben onu her zaman gozle gorulmeyen erdemleri nedeni ile hatirlayacagim

Insanlarin dertlerini dert edinir ve onlari hic şikayet etmeden dinlerdi Mizah anlayisi sayesinde gununuzu senlendirir ve guc anlarinizda her zaman dogru sozcukleri bulup kendinizi iyi hissetmenizi saglardi Hem kizlar, hem de erkekler ona bir yandan hayranlik, bir yandan da saygi duyarlardi O ise inanilmayacak kadar mutevazi idi

Soylemeye gerek yok, pesinde bir cok erkek vardi Ben de bunlara dahildim Bir gun onunla sinifa kadar yurudum Hatta bir keresinde, sadece o ve ben yemek yedik Mutluluktan ucuyordum Surekli, "Ah, ne olur onun gibi bir kiz arkadasim olsa" diye dusunuyordum O zaman baska hicbir kiza bakmazdim Ama bu kadar muthis bir kiz elbette ki benden cok daha ustun biri ile beraber olabilirdi, kendime hic sans tanimiyordumMezun olurken ona elveda dedim

Bir yil sonra, onun en iyi arkadasi ile karsilastim Bogazimda bir yumru ile onun nasil oldugunu sordum"Nihayet seni unutmayi basardi" dedi "Sen neden soz ediyorsun" diye sordum"Sen ona cok zalim davrandin Hep onunla sinifa yuruyor ve onunla ilgilenmis gorunuyordun Birlikte yemek yediginiz gunu hatirliyor musun? Ertesi hafta belki ararsin diye telefonun basindan ayrilmamisti Senin onu arayacagindan ve bir randevu isteyeceginden o kadar emindi ki!"

Reddedilmekten deli gibi korktugum icin hicbir zaman ona duygularimdan soz etmemistim Ya onu arasa idim ve o da bana hayir dese idi? Olabilecek en kotu sey ne idi? Bana hayir demesi ve onunla olamamam Peki simdi ne oldu? Zaten onunla birlikte olamadim! En kotusu de ne biliyor musunuz?Buyuk bir olasilikla bana hayir demeyecekti

JSchlatter

"Severek Asla birşey Kaybetmez'sinizAma Hiç Birşey Yapmadan Durursanız Herzaman Kaybeder'siniz"

Cevap : Nasıl Kaybettim...

Eski 12-31-2007   #2
gülgüzeli

Cevap : Nasıl Kaybettim...

okuyan gözlerinize sağlık sevgili kaplan ve asyaland
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com