Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü? |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?![]() ![]() Platin bir kafatası ve üstüne işlenmiş 8601 elmas! Korkunç ve paha biçilmez bir sanat eseri
|
|
#2 |
|
zeynoo
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?adamlar pırlantayı bol bulmuş kafatası yapmışlar hay allah'ım yaa sağol paylaşım için ![]() ![]()
|
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü? |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?sagol bitanem vakit ayırdıgın için
|
|
#4 |
|
zeynoo
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?rica ederim efendimmmm siz yeterki böyle şeyler paylaşın ben her zaman vakit ayırırım![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Berna
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?çok zengin bir merhumun kafatası olsa gerek
|
|
#6 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?teşekkürler berna vakit ayırdıgın için ![]() çok zengin bir merhumun kafatası olsa gerek ![]() ![]() ![]() bilemicem:))
|
|
#7 |
|
are-x
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?Güzel ama yapacak başka bişe bulamamışlarmı Paylaşım için saoll
|
|
#8 |
|
pesimistt
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?ama mükemmeL oLmuşş ![]() ![]() eLLerinize saqLık :))
|
|
#9 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?are-x ve pesimistt teşekkürler vakit ayırdığınız için arkadaşlar ![]() bakan gözlerinize sağlık
|
|
#10 |
|
lazqopad
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?şaşırdım harkulade bir eser paylasım için saol:sm_cool: |
|
|
|
#11 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?lazqopad>>teşekkürler bakan gözlerine sağlık
|
|
#12 |
|
bukettt
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?Süperr yhaaaaa ![]() ![]() y isterdimm![]() ![]() Teşekkürler
|
|
|
|
#13 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?Ben teşekkür ederim vaktini ayırdığın için sevgili bukett
|
|
#14 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?cidden Süper miş :d teşekkürler PAylaşımın İçin |
|
|
|
#15 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Böyle Bİr Kafatasi Gördünüz Mü?Ben teşekkür ederim kedikesen vakit ayırdığın için sağol
| Görünüm Modları | |
|
|