Alışamadım Varlığına |
|
|
#1 |
|
bukettt
|
Alışamadım Varlığınaben yokluğa alışmışken sen dopdolu bir varlıkla çıkıverdin karşıma hani uzun süre karanlıkta kalırsında bir anda güçlü bir ışığa çıktığında gözlerin kamaşırya, açamazsın ya gözlerini, öyle oldu yüreğim kapandı içine ![]() ![]() ![]() hani derler ya alışmadım yokluğuna diye bense alışamadım varlığına ![]() eziliyor yüreğim sevginin altında korkutuyor beni ya şöyle olur ya böyle olurlar ![]() o yüzden çekip gitmek istiyorum sessizce bozmak istemiyorum sevgini ![]() beni hep kavuşamadığın meleğin olarak sev istiyorum bilmiyorum ![]() ![]() ![]() kalsam mı gitsem mi ![]() ![]() ![]() boğuşuyorum cevaplandıramadığım soru işaretleiyle amansızca ![]() bilmiyorum,hiç bişey bilemiyorum ![]() tek bildiğim ise ne biliyor musun? seni seviyorum ![]() ![]() ama ahh bilsem hangi sıfatla olduğunu=( buketttt |
|
Cevap : Alışamadım Varlığına |
|
|
#2 |
|
harbi
|
Cevap : Alışamadım Varlığınabu dizelerin yazıldığı kişi gerçekten sevilen biri yüreğine sağlık
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Alışamadım Varlığınayüreğine sağlık buketcim
|
|
#6 |
|
bbk
|
Cevap : Alışamadım Varlığınabi yorum yapmıştım ama silinmiş ben yokluğa alışmışken sen dopdolu bir varlıkla çıkıverdin karşıma hani uzun süre karanlıkta kalırsında bir anda güçlü bir ışığa çıktığında gözlerin kamaşırya, açamazsın ya gözlerini, öyle oldu yüreğim bu kısım herşeyi anlatıyor ![]() yüreğine sağlık teşekkürler
|
|
#7 | |
|
bukettt
|
Cevap : Alışamadım VarlığınaAlıntı:
![]() ![]()
|
|
|