Yaşam ile ölüm arsında bir soru... |
12-02-2007 | #1 |
gulhan
|
Yaşam ile ölüm arsında bir soru...Arkadaşlar korkaklar mi intihar eder yoksa intihar etmek bir cesaret işimidir? ben karar veremedim sizce?
12-02-2007 | #2 |
bukettt
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...bence cesarettirçünkü allaha karsı bişiallahn verdiği canı alıyorkorksa yapmaz |
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru... |
12-03-2007 | #3 |
JOKER
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...bence intihar bir kaçıştır hayattan kaçış insan bu dünyada yaşamak için bir sebep bulamadığında yaşamın anlamının olmadığını düşündüğünde böle şeylere başvurabiliyo malesef ben hiç düşünmedim cesaretmidir bilmiyorum ama anlık bir olay
12-03-2007 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...Bir anlık hata diyelim
12-05-2007 | #5 |
Berna
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...bence yaşamaktan korkanlar intihar eder cesaret herşeye (yaşamın bütün zorluklarına) rağmen dimdik ayakta olmaktır ve korkan insan intihar yolunu yani kaçış yolunu seçer
12-05-2007 | #6 |
mertdk
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...kesinlikle korkaklik zayiflik ve dusuncesizlik belkide caresizlik :sm_rolleyes: intihar = yapilmamasi gereken sey , ne olursa olsun
12-05-2007 | #7 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...korkaklıktırintihar hayattan kaçıştır ve kimsenin kendini asarken cesur olduğunu düşündüğünü sanmıorumaksine dahada korkmaya başlar
12-05-2007 | #8 |
bbk
|
Cevap : Yaşam ile ölüm arsında bir soru...önünüze iki kapı seçeneği gelir bazen birisi herşeyden ümidi kesip herşeye bi nokta koymak diğeri ise herşey bitmiş olsa bile yeni bir başlangıcın kapısı korkak çaresiz ve güçsüz insan benden bukadar der ve nokta koyar ama güçlü dayanıklı ve umutlu olan birisi nefes alıyorsam hiç bir şey bitmemiştir der ve yoluna devam eder ben j şıkkı diyorum :sm_biggrin:
Görünüm Modları |
|